Šatori sa štampom

Dimenzije: 300 x 300 cm
Cena: od 255 € + pdv

Brendirani reklamni šatori

Su izuzetno dobar proizvod koji Vam nudi mogućnost da na vizuelno efektan način predstavite svoje proizvode na otvorenom prostoru i dominirate na sajamskim nastupima, prezentacijama i promocijama. Velike površine stranica satora i gornja gondola su izuzetni za promociju proizvoda, lako su uočljivi i privlače poglede. Možemo Vam ponudti naše tipske šatore ili brendirati Vaše šatore, šatori se mogu brendirati parcijalno ili kompletno, a postoji mogućnost lakog rebrendiranja tako da sa jednom šatorskom konstrukcijom možete uraditi veliki broj različitih promocija za široku paletu proizvoda, usluga, reklamnih kampanja ili promocija različitih brendova.

Reklamni šatori

Se brendiraju tehnikom štampa na tekstilu, sama štampa je uv i vodotporna tako da se mogu koristiti u svim vremenskim uslovima koji dozvoljaju ovakav vid promocija. Reklamni šator je odlična investicija u promociju brenda i zato Vam stojimo na raspolaganju da zajednički osmislimo i izradimo reklamne šatore koji će Vaše ideje sprovesti u dobre reklamne kampanje.

Mobilni šatori

Brzo i praktično rešenje za promocuiju – šatori su namenjeni za promocije na otvorenom prostoru, sklopivo – rasklopiva konstrukcija i mogućnost lake i brze zamene štampe nam omogućavaju izuzetno široku upotrebnu vrednost ovog proizvoda, pa je gotovo stalni deo postavke za prezentacija i sjamove na otvorenom prostoru.

Štampanje i prodaja promotivnih šatora za sve vrste promocije i prezentacija po odličnim cenama !
Pogledajte rasklop

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...