SPOT vodootporni ranac

Dimenzije: Po upitu
Cena: 17.90€

SPOT Vodootporni Ranac za lap top – Istaknite Vaš Stil i štitite svoje stavri

Spoj stila i funkcionalnosti dolazi u obliku SPOT Vodootpornog Rancа sa posebnim odeljkom za laptop. Ovaj visokokvalitetni ranac će vas ne samo impresionirati svojim izgledom, već i zaštititi vaše dragocene stvari od nepovoljnih vremenskih uslova.

Glavne Karakteristike Proizvoda:

Izdržljivost koja traje: SPOT Vodootporni Ranac je dizajniran da izdrži izazove svakodnevnog života. Bez obzira na vremenske uslove ili usputne avanture, ovaj ranac će se nositi s njima bez problema, čuvajući vaše stvari sigurnim i suvim.
Odeljak za Laptop: Vaš laptop zaslužuje posebnu pažnju, i zato je ovaj ranac opremljen specijalnim odeljkom koji pruža siguran i udoban prostor za vaš uređaj. Bezbednost i lakoća prenosa su ovde prioritet.
Elegantna siva boja: SPOT Vodootporni Ranac dolazi u prefinjenoj sivoj boji koja će se uklopiti sa svakim stilom i situacijom. Bez obzira da li ste na poslovnom putovanju ili u opuštenoj šetnji gradom, ovaj ranac će dodati dozu elegancije vašem izgledu.

Raznolika štamparska mogućnost brendiranja :

Ovaj ranac nije samo praktičan; on je i prazno platno za vašu kreativnost. Sa sposobnošću sito štampe i DTF štampe, možete dodati personalizovane detalje, logotipe ili poruke koje će ovaj ranac pretvoriti u vaš lični izraz stila.

Nabavite svoj SPOT Vodootporni Ranac sada i pripremite se da istaknete svoj stil, dok štitite svoje dragocene stvari od svih vremenskih izazova.

Detalji o proizvodu:

SPOT Visokokvalitetni vodootporni ranac sa odeljkom za laptop

Dostupne boje:

Siva

Štampa:

Sito štampa, Tampon štampa

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-swa-tim-SPOT-Visokokvalitetni-vodootporni-ranac-sa-odeljkom-za-laptop-7074_01 Siva
reklamni-materijal-swa-tim-SPOT-Visokokvalitetni-vodootporni-ranac-sa-odeljkom-za-laptop-7074.12 Siva
Kontaktirajte nas
We create your image ...