Srpska zastava sa grbom

Dimenzije: Po upitu
Cena: od 5 € + pdv

Zastava Srbije sa grbom – proizvodnja i prodaja!

Proizvodnja zastave republike Srbije u stadnadrdnim dimenzijama i u skladu sa zakonskom regulativom, tehnikom digitalne štampe na zastavskom poliester platnu u visokom kvalitetu završne dorade.

Zastava Srbije – odlična cena

Državna zastava je proizvod sa trajno niskom cenom u najšoj standardnoj ponudi. Ovo je proizvod koji bi trebalo da ima svaka kuća, firma ili organizacija pa je i cena prilagođena za široku ciljnu grupu u cilju masovnog korišćenja državne zastave prema zakonskim regulativnim propisima.

Izrada zastava – proizvođačka granacija

Garancija i očekivani radni vek zastava zavisi od načina održavanja i isticanja zastava.Važno je da zastava pravilno bude postavljena na jarbol ili fasadni nosač zastava(da bi produžili vek trajanja zastave preporuka je da se zastava postavlja na G nosač). Obavezno je da se zastava spušta pri udarima vetra koji su jači od 45 km/h jer je to realna snaga vetra koju materijal može da izdrži u nekom vremenskom trajanju bez oštećenja (na našim prosotrima olujni udari vetrova idu i preko 150 km/h i ovo je ključna stvar za očuvanje zastave).

Održavanje štampanih zastava

Prilikom redovnog pranja zastava koje se radi mašinski ili ručno na 30 do 40 stepeni, ne koriste se izbeljivači i agresivna hemijska sredstva koja mogu da oštete boju zastave.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...