STAGE sklopive bežične slušalice 

Dimenzije: Po upitu
Cena: 8,90 €

STAGE sklopive bežične slušalice su savršen spoj stila, funkcionalnosti i praktičnosti

Ove slušalice omogućavaju vam da uživate u svojoj omiljenoj muzici, podcastima ili razgovorima bez nepotrebnih kablova. Osim toga, ove slušalice dolaze sa ugrađenim mikrofonom i radijem, pružajući vam potpunu slobodu i praktičnost.

Zašto baš Stage slušalice treba da budu Vaš izbro za poklon ?

Bežična Sloboda: Zaboravite na komplikovane kablove. STAGE slušalice omogućavaju vam da se povežete sa vašim uređajem putem Bluetooth tehnologije i uživate u bezbrižnom slušanju.
Kvalitetan Zvuk: Uživajte u bogatom i jasnom zvuku za vašu muziku i razgovore, bez obzira gde se nalazite.
Mikrofon za hands-free pozive: Ugrađeni mikrofon vam omogućava da obavljate hands-free pozive i konferencijske razgovore bez ikakvih problema.
Radio Funkcija: Ove slušalice takođe imaju radio funkciju, tako da možete slušati omiljene radijske stanice kada god to želite.
Jednostavno Nošenje: STAGE slušalice su sklopive, što ih čini praktičnim za nošenje u poklon kutiji koja dolazi sa njima.
Personalizacija: Ove slušalice mogu biti brendirane sa vašim logom ili porukom, čineći ih savršenim poslovnim poklonom ili promotivnim proizvodom.

STAGE Sklopive Bežične Slušalice su idealan izbor za ljubitelje muzike, poslovne partnere i zaposlene

Pružaju udobnost, kvalitet i funkcionalnost u jednom elegantnom paketu. Učinite ih svojim i uživajte u svim benefitima koje pružaju.

Opšte informacije

Šifra: 37.835.10
Model: STAGE
Brend: PIXO
Boja: Crna
Pakovanje: 50/1
Neto težina: 0.23 kg

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...