Štampa na backlight filmu

reklamni-materijal-swaa-tim-digitalna-stampa-xxl-stampa-digitalna-stampa-backlight
reklamni-materijal-swaa-tim-digitalna-stampa-xxl-stampa-digitalna-stampa-backlit-filma
reklamni-materijal-swaa-tim-digitalna-stampa-xxl-stampa-posetrstamoa-Backlit-Film
reklamni-materijal-swaa-tim-digitalna-stampa-xxl-stampa-stamanje-backlit-filma
reklamni-materijal-swaa-tim-digitalna-stampa-xxl-stampa-stampanjeBacklit
reklamni-materijal-swa-tim-reklamni-diasi-800x600-px-01-min
reklamni-materijal-swa-tim-reklamni-diasi-800x600-px-min-2
Dimenzije: po upitu
Cena: od 20-22 eur/m2

Štampa na back light foliji – Štampanje pvc fimova za prosvetljavanje

Štampanje na backlit filmu – backlit foliji za prosvetljavanje

Backlit film ili kako se još naziva backlit folija je namenjena za brendiranje prosvetljenih displej sistema, svetlećih reklame, tankih poster ramova, prosvetljenih površina …
Ovaj materijal je napravljen od poliesterske folije koja se tehnikom digitalne štampe može štampati u punom koloru bez ikakavih ograničenja, a struktura materijala je napravljena tako da se može prosvetljavati. Štampa na ovoj vrsti materijal nakon prosvetljavanja daje jasnu sliku u viskoj rezoluciji sa izuzetom dubinom i oštrinom odštampanog motiva.

SWA TIM nudi štampanje backlit filmova

Backlit folije savremenom i vrlo naprednom tehnikom digitalne štampe (jednistevnom tehnologijom štamp e na šem tržištu uv gel štampe ili latex štampe) sa potpuno ekološkim i vrlo postojanim bojama pa je kvalitet odštampanog materijala zagarantovan i vrlo postojan (štampa je otporna na grebanje što je kod materijala koji se prosvetljava vrlo važan momenat). Ukoliko želite efektnu prosvetljenu površinu i štampu u visokoj rezoluciji onda imamo pravo rešenje za Vas.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

Backlit Film za Svetleće Grafike: Backlit film je idealan materijal za štampanje grafika ili teksta koji oživljava kada je osvetljen.

1. Sjajna Folija za Prozore i Osvetljene Kutije: Odaberite naš backlit film za prozore ili osvetljene kutije. Dizajn svetli jasno kada ga osvetlite odozgo, stvarajući atraktivan vizuelni efekat.

2. Prilagodljiv na Različite Površine: Lako se prijanja na akrilne, staklene i druge površine. Bez obzira gde ga koristite, backlit film će impresionirati svojim sjajem.

3. Visoki Sjaj i Stabilnost: Naš backlit film nudi visok sjaj i stabilnost čak i pri različitim temperaturnim uslovima, čineći ga pouzdanim izborom.

4. Otporan na Oštećenja i Ogrebotine: Specijalni zaštitni sloj čini površinu filma otpornom na ogrebotine, eliminirajući potrebu za dodatnom laminacijom nakon štampe.

5. Savršeno Isecanje CNC Tehnologijom: Naša CNC tehnologija omogućava precizno krivolinijsko ili mereno isecanje, pružajući savršeno oblikovane površine za prosvetljavanje.

Pouzdajte se u naš backlit film za jasne, sjajne i dugotrajne svetleće grafike koje će privući pažnju vaših ciljnih korisnika. Osvetlite svoje prostore na najbolji mogući način!
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...