Štampa na magnetnim folijama

Štampa na magnetnim folijama
magnetna-folija
Dimenzije: po upitu
Cena: od 32 eur/m2

Inovativna Štampa na Magentima iz Rolne

Pun Kolor, Beskonačne Mogućnosti. Linija štampanih magentnih proizvoda predstavlja revolucionarno rešenje za izazove u reklamnoj industriji. Sa punom kolor štampom i mogućnošću preciznog sečenja u oblicima, proizvodi su idealni za dugotrajnu upotrebu i privlačenje pažnje kupaca.

Rešenje za Izazove Reklamne Industrije

Neograničene su primene štampanih magenta ,od reklamnih proizvoda, preko označavanja vozila i polica u maloprodajama, pa sve do postavki i označavanja poslovnih prostora i kancelarija, naši proizvodi prilagođavaju se svakom zahtevu klijneta u formatu i obliku po želji naručioca.

Dugotrajan Materijal, Trajna Poruka

Savršeno izbalansirajući kvalitet štampe i dugotrajnost materijala, naši proizvodi obezbeđuju da vaša poruka ostane vidljiva i privlačna tokom dugog vremenskog perioda.

Vrhunska Štampa i Sečenje u Oblicima

Naša tehnologija postavlja nove standarde u industriji. Koristeći najnovije inovacije, osiguravamo vrhunski kvalitet štampe i precizno sečenje u oblicima, pružajući Vam neograničene mogućnosti dizajna i privlačenja pažnje korisnika.

Kreativnost i Efikasnost

Uz štampu na magnetu formirate custom proizvode po želji, neka se pokaže Vaša kreativnost bez granica. Iskoristite mogućnosti punog kolora i preciznog CNC sečenja magneta da biste istakli svoju poruku i privukli pažnju vaših klijenata.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Štampa na magnetnim folijama
Štampa na magnetnoj foliji Debljina magneta JM : m2 Cena
Štampa na magentnoj foliji 0,4 mm 32 eur/ m2
Štampa na magnentoj folije 0,5 mm 34 eur/m2
Štampa na magnetnoj foliji 0,6 mm 36 eur/m2
Štampa na magnetnoj foliji 0,7 mm 42 eur/m2
Štampa na magnetnoj foliji 0,8 mm 45 eur/m2

Napomena :
Isecanje magneta u krivolinjskom obliku se dodatno naplaćuje u zavisnosti od oblika, veličine i količine magnetne folije za isecanje. Minimalna cena za obračun prilikom naplate je 0,5m2.
Kontaktirajte nas
We create your image ...