Izrada štampanih blokova, servisnih knjižica i svesaka

Želite da Vaš brend bude primećen i zapamćen? Naša kategorija “Izrada štampanih proizvoda” nudi širok spektar personalizovanih proizvoda za pisanje, koji će zasigurno privući pažnju. Od štampanih blokova za pisanje i koprinih NCR blokova, do servisnih knjižica i sveski – poručite što Vam treba na jednom mestu.

Dorada štampanih blokova prema specifikacija naručioca

Radimo sve vrste dorade, uključujući plastifikaciju, foliotisak, reljefnu štampu, koričenje i druge…, kako bismo Vašim proizvodima dali ne samo kvalitetan izgled, već i profesionalnu notu. Štampani proizvodi su važan deo marketing strategije i predstavljaju lični pečat Vašeg brenda, stoga smo uvek spremni da razgovaramo sa Vama i ponudimo rešenje koje će Vas istaći iz mase.

Individualn pristup svakom poslu i poptuno prilagođavanje svakom klijnetu

Naša produkcija se zasniva na individualnom pristupu svakom klijentu, što znači da je moguće dogovoriti specifikaciju proizvoda prema Vašem zahtevu. Koristimo kvalitetne materijale i tehnologiju, a blokovi i sveske se izrađuju na mašinama za digitalnu i ofset štampu, zavisno od tiraža i Vaših potreba. Brzi smo i efikasni, a dogovoreni rok za nas je zapovest.

Stvarajmo zajedno peronalizovane proizvode za pisanje

Kontaktirajte nas da biste saznali više o našoj ponudi i kako možemo pomoći da Vaš brend ostavi jak i profesionalan utisak, sa nama, stvaranje personalizovanih proizvoda za pisanje postaje zabavno i jedinstveno iskustvo.

Kontaktirajte nas
We create your image ...