Štampanje zahvalnica, priznanja, diploma i sertifikata

pružamo uslugu štampanja zahvalnica, priznanja, diploma i sertifikata za različite prilike, uključujući proslave, događaje, obuke i seminare, idealno je za sve koji žele da pokažu svoju zahvalnost, ili za organizacije koje žele da nagrade svoje zaposlene, čalove ili volontere.

Tehnologije štampanja

Koristimo najnovije tehnologije digitalne iili ofset štampe, što nam omogućava da brzo i precizno odštampamo veliki broj dokumenata, bez gubitka kvaliteta, jasne i čitljive tekstove i slike sa punom bojom.

Izbor papira prema dizajnu ili temi

Naša štampanja nudi veliki izbor kvalitetnih papira, uključujući obične, specijalne i reljefne papire, dostupne u različitim bojama i teksturama koji se mogu odabrati tako da se uklope sa vašim dizajnom i temom.

Rokovi izrade 24-48h

Svesni smo da su rokovi često veoma kratki, zato vam garantujemo da ćemo vaš projekat izraditi u najkraćem mogućem roku, bez gubitka kvaliteta.

Vrhunski kvalitet otiska i kompletna dorada

Kvalitet naše usluge je na prvom mestu, pa garantujemo vrhunski kvalitet štampe sa doradom, plastikacijom i vrhunskom doradom( kao što su sečenje, savijanje i plastificiranje,) što pomaže da štampani otisci budu čvršći i izdržljiviji.

Izbor formata

Standardni formati su ivek dostupni, ali ukoliko vam je potreban drugi format, slobodno nam se obratite, uz vrhunski kvalitet štampe, brze rokove izrade i bogatu ponudu papira i formata.

Kvalitetno štampamo vaše diplome uz brzu izradu i pristupačne cene

Iskoristite našu raznovrsnu ponudu papira i formata kako bi vaše diplome izgledale atraktivno i profesinalno.

Kontaktirajte nas odmah

Naš tim prodajnih savetnika pruža personalizovanu uslugu i pomaže vam u dizajniranju i odabiru najboljeg rešenja za vaše potrebe.
Kontaktirajte nas i uverite se u našu posvećenost kvalitetu i rokovima produkcije.

Kontaktirajte nas
We create your image ...