Štampanje kataloga

Štampanje kataloza
Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Usluga štampanja kataloga u velikim i malim tiražima prema zahtevu klijenata

nudi mogućnost da klijent odabere format i tiraž koji najviše odgovara njihovim potrebama. Možemo odštampati katalog u bilo kom standardnom ili ne standardnom formatu i obliku, a takođe možemo da odštampamo katalog u željenom tiražu – bilo da se radi o manjem ili većem broju primeraka.

Tehnologija izrade štampanih reklamnih i prodajnih kataloga ua firme i kompanije

Radimo štampu kataloga ofset ili digitalnom tehnologijom, što nam omogućava da ispunimo sve zahteve klijenata. U ponudi imamo veliki izbor standardnih, specijalnih i recikliranih papira, tako da klijent može izabrati onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama i dizajnerskim zahtevima.

Vrhunski kvalitet štampe uz striktno poštovanje dogovorenih rokova produkcije

Naša usluga štampanja kataloga garantuje da će katalog biti odštampan u vrhunskom kvalitetu, koristeći visokokvalitetne materijale i naprednu tehnologiju štampe. Uz uslugu štampanja kataloga, naš klijenti mogu biti sigurni da će njihov prodajni ili reklamni katalog za kopmaoniju biti odštampan na najbolji mogući način, sa vrhunskim kvalitetom štampe koji će trajati dugo vremena.

Tehnička priprema za štampu i tehnička provera fajlova pre štampanja prodajnih i reklamnih kataloga

Naš tim stručnjaka može pomoći klijentima u pripremi fajlova za štampu kako bi se obezbedio najbolji mogući rezultat, u smislu tehničke priprema za štampu uz napomenu da se mi ne bavimo izradom idejnog i kreativnih rešenja za štampu, kao i da nismo odgovorni za slovne i ostale greške vezane za sam sadržaj kataloga.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...