Spoljašnji statični jarboli

reklamni-materijal-swa-tim-jarboli-za-zastave-staticni-jarboli-1
reklamni-materijal-swa-tim-jarboli-za-zastave-staticni-jarboli-2
reklamni-materijal-swa-tim-jarboli-za-zastave-staticni-jarboli-3
reklamni-materijal-swa-tim-plasticni-jarboli-fiberglas-jarboli-1
reklamni-materijal-swa-tim-plasticni-jarboli-fiberglas-jarboli-2
reklamni-materijal-swa-tim-plasticni-jarboli-fiberglas-jarboli-3
reklamni-materijal-swa-tim-spoljasnji-jarboli-jarboli-i-zastave-1
reklamni-materijal-swa-tim-spoljasnji-jarboli-jarboli-i-zastave-2
reklamni-materijal-swa-tim-spoljasnji-jarboli-jarboli-i-zastave-3
reklamni-materijal-swa-tim-jarboli-za-zastave-staticni-jarboli-23456
Dimenzije: 6,8,10h
Cena: OD 365 € + PDV

Jarboli i zastave – prevoz i ugradnja na lokaciji naručioca

Jarboli za spoljašnju dekoraciju su izrađeni od fiberglasa pa su zbog toga jaki, fleksibilni i lagani. Za razliku od metala fiberglas ne provodi elektricitet pa nije potrebno dodatno uzemnjenje radi zaštite od groma.

Spoljašnji jarboli za zastave visine : 6,8,10m

Bele su boje i lako se održavaju ne rđaju pa je samim tim i njihov vek produžen. Možemo Vam ponuditi jarbole visine 6,8 i 10 metara kao deo stalne ponude, a opciono i veće jarbole prema Vašem upitu.

Jarboli sa rtoirajućom kapom i G nosačem zastava

Na vrhu jarbola se nalazi rotirajuća kapa koja svojim mehanizmom sprečava da se zastava prilikom naleta jakog vetra, obmota oko jarbola čime se produžava vek trajanja same zastave. G nosač u gornjoj zoni spoljašnjeg jarbola na koji se navlači zastava zateže zastavu pa ona uvek stoji transparentno i stvara manji otpor atmosferskim uticajima.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Spoljašnji statični jarboli
Visina Cena Opis pripadajućih elementa jarbola koji su uključeni u cenu
6 m 395 € + pdv/ kom Set ankera sa anker pločom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla
8 m 420 € + pdv/ kom Set ankera sa anker pločom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla
10 m 475 € + pdv / kom Set ankera sa anker plocom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla

Cenovnik potrošnih delova za jarbole

Naziv Cena
G Nosač sa tegom 65 eur + pdv
Bravica sa ključem za jarbol 45 eur + pdv
PVC prsten za jarbol 5 eur + pdv
Rotirajuča ukrasna kapa 50 eur + pdv
Kanap za jarbol 1 eur/metra dužni
Dodatni sadržaj

MONTAŽA - UGRADNJA SPOLJNIH FIBERGLAS PLASTIČNIH JARBOLA:

Ugradnja spoljašnjih jarbola, započinje kopanjem rupe za betoniranje stope jarbola i postavljanjem ankera za dalju montažu jarbola. Mora se voditi računa da stopa bude uradjena kvalitetno i da anker nosači budu postavljeni ravno po libeli kako bi kasnije i sam jarbol stajao ravno. Nakon dva- tri dana kada se beton stvrdne vrši se postavljanje jarbola na već pripremljene ankere. Stopa služi za obaranje i podizanje jarbola i mora biti okrenuta na onu stranu na kojoj nema prepreka za takve radove. Nakon izlivanja stope, a pre podizanja jarbola potrebno je sam jarbol sklopiti tako što se provalći kanap koji kasnije služi za podizanje i spuštanje G nosača koji nosi i samu jarbolsku zastavu. Sam postupak je vrlo jednostavan, ali zahteva dobro izvedene radove kako bi sam jarbol kasnije bio otporan na jake udare vetra.

Revolucionarni Fiberglas Jarboli: Nevidljiva Snaga Reklame

Lakoća i Jednostavnost Montaže. Naši fiberglas jarboli su izuzetno lagani, veoma stabilni i jednostavni za montažu, bilo na betonu ili u zemlji.Zahvaljujući svojoj konstrukciji od fiberglasa, naši jarboli ne rđaju niti zahtevaju farbanje, pružajući vam dugoročnu investiciju bez potrebe za održavanjem.

Nulta Potreba za Održavanjem

Zaboravite na vreme utrošeno na održavanje. Naši fiberglas jarboli ne zahtevaju nikakvu negu, čime štede vaše vreme i resurse.

Neprekidno Vidljiva Reklama

Zastava na G nosaču uvek je otvorena i izložena, pružajući vam vidljivu reklamu koja će privući pažnju prolaznika i potencijalnih kupaca.

Rotirajući Mekanizam za Savršenu Reklamu

Rotirajući mehanizam sa kanapom omogućava zastavi da rotira za 360 stepeni, čime se osigurava da neće završiti umotana oko stuba, već će biti uvek vidljiva i privlačna.

Kompletan servis za Vaše potrebe

Naša ponuda sadrži sve što vam je potrebno za postavljanje i održavanje jarbola, uključujući i transport, montažu, postavljanje zastave i štampanje zastave po Vašim željama.

Zadovoljstvo na Prvom Mestu

Obezbeđujemo profesionalnu uslugu transporta, montaže i održavanja, sa timom stručnjaka koji je spreman da ispuni sve vaše zahteve. Vaša potpuna satisfakcija je naš prioritet.
Kontaktirajte nas
We create your image ...