Spoljašnji statični jarboli

Dimenzije: 6,8,10h
Cena: OD 365 € + PDV

Jarboli i zastave – prevoz i ugradnja na lokaciji naručioca

Jarboli za spoljašnju dekoraciju su izrađeni od fiberglasa pa su zbog toga jaki, fleksibilni i lagani. Za razliku od metala fiberglas ne provodi elektricitet pa nije potrebno dodatno uzemnjenje radi zaštite od groma.

Spoljašnji jarboli za zastave visine : 6,8,10m

Bele su boje i lako se održavaju ne rđaju pa je samim tim i njihov vek produžen. Možemo Vam ponuditi jarbole visine 6,8 i 10 metara kao deo stalne ponude, a opciono i veće jarbole prema Vašem upitu.

Jarboli sa rtoirajućom kapom i G nosačem zastava

Na vrhu jarbola se nalazi rotirajuća kapa koja svojim mehanizmom sprečava da se zastava prilikom naleta jakog vetra, obmota oko jarbola čime se produžava vek trajanja same zastave. G nosač u gornjoj zoni spoljašnjeg jarbola na koji se navlači zastava zateže zastavu pa ona uvek stoji transparentno i stvara manji otpor atmosferskim uticajima.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Dodatni sadržaj
Cenovnik statičnih spoljašnjih jarbola :

Visina Cena Opis
6 m 365 € / kom Set ankera sa anker pločom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla
8 m 385 € / kom Set ankera sa anker pločom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla
10 m 435 € / kom Set ankera sa anker plocom, galvanizovana stopa, bravica sa kljucem, unutrašnji kanap, rotirajuća kapa, "L" nosač, ukrasna kugla

Cene su bez pdv-a od 20%


Za veće jarbole ponuda se formira prema upitu klijenta. Zbog izuzetne dužine jarbola, sam transport je specifičan, ali smo mi za naše klijnete obezbedili komplčetnu logistiku vezano za transport i montažu jarbola.


CENA TRANSPORTA I UGRADNJE FIBER GLAS JARBOLA:

Transport i ugradnja jarbola se obračunava na osnovu lokacije i uslova na terenu. Budite slobodni da nam se obratite sa konkretnim informacijama pa ćemo Vam dati preciznu ponudu sa pojašnjenjem.


CENOVNIK POTROŠNIH DELOVA I MATERIJALA ZA PLASTIČNE JARBOLE

  • G-nosač sa tegom - 65 eur+pdv/kom
  • Bravica sa ključem za jarbol - 45 eur+pdv/kom
  • Pvc prsteni za jarbol - 3 eur+pdv/kom
  • Rotirajuća ukrasna kapa- 50 eur+pdv/kom
  • Kanap za jarbol -1 eur dužni metar
MONTAŽA - UGRADNJA SPOLJNIH JARBOLA:

MONTAŽA - UGRADNJA SPOLJNIH FIBERGLAS PLASTIČNIH JARBOLA:

Ugradnja spoljašnjih jarbola, započinje kopanjem rupe za betoniranje stope jarbola i postavljanjem ankera za dalju montažu jarbola. Mora se voditi računa da stopa bude uradjena kvalitetno i da anker nosači budu postavljeni ravno po libeli kako bi kasnije i sam jarbol stajao ravno. Nakon dva- tri dana kada se beton stvrdne vrši se postavljanje jarbola na već pripremljene ankere. Stopa služi za obaranje i podizanje jarbola i mora biti okrenuta na onu stranu na kojoj nema prepreka za takve radove. Nakon izlivanja stope, a pre podizanja jarbola potrebno je sam jarbol sklopiti tako što se provalći kanap koji kasnije služi za podizanje i spuštanje G nosača koji nosi i samu jarbolsku zastavu. Sam postupak je vrlo jednostavan, ali zahteva dobro izvedene radove kako bi sam jarbol kasnije bio otporan na jake udare vetra.

REZERVNI DELOVI SPOLJAŠNJIH STATIČNIH JARBOLA

REZERVNI DELOVI SPOLJAŠNJIH STATIČNIH JARBOLA
Kontaktirajte nas
We create your image ...