Stirodur slova zidna

Stirodur slova zidna
Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Transformišite svoj poslovni prostor uz reklamne ispise od stirodura po super cenama

Prepustite nama transformaciju vašeg prostora i uverite se zašto smo prvi izbor brojnih zadovoljnih klijenata. Kontaktirajte nas danas i doživite revoluciju u dekoraciji prostora sa stirodura slovima! Vaš uspeh je naša misija.

Proizvodnja i prodaja 3D slova i ispisa od stirodura u veličinmi i boji po želji naručioca

Prvo i najvažnije, zapanjujući vizuelni efekat koji će potpuno transformisati vaš poslovni prostor. Izrada slova od stirodura omogućava da vaše reklamne poruke budu jedinstvene i ističu se iz mase, što će impresionirati svakog posetioca poslovnog prostora.

Šta naši klijenti dobijaju?

Znači da ćete dobiti vrhunsku dekoraciju prostora bez velikih troškova u veoma kratkim rokovima produkcije od 3 do 5 dana od potvrde psola. Ovo je odličan marketinški potez jer ćete privući pažnju novih potencijalnih klijenata i pokazati profesionalnost vaše kompanije.

Brzina izrade je još jedna prednost koju Vam nudimo – šta nam je potrebno od Vas da se skrati rok izrade

Pomozite nam da se ubrazmno tako što će te nam poslati vektorske fajlove ili naziv željenog fonta, dimenzije (visina slova x proporcija), oznaku boja po RAL paleti ,napišite jel Vam potrebna naša montaža (ako je potrebna napišite jel spoljašnji ili unutrašnji prostor).?

Kada je u pitanju montaža, nema razloga za brigu!

Postavljanje stirodura slova je jednostavno i lako, što vam štedi dragoceno vreme i resurse. Ako radite sami dobićete upustva za montažu, ako angažujete naše montažere dobićete brz i kvalitetan servis u prvom slobodnom terminu koji definišete sa našim prodajnim savetnicima.

Prepustite nama transformaciju vašeg prostora i uverite se zašto smo prvi izbor brojnih zadovoljnih klijenata.

Kvalitetni reklamni ispisi govore o profesionalnost i pažnji prema detaljima, što će ojačati poverenje Vaših klijenata. Naš tim efikasno oblikuje svako slovo po Vašim željama, što znači da ćete brzo imati gotove reklamne ispise spremne za postavljanje i dekoraciju spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...