Stoni držač flajera model kadica

Dimenzije: formati iz tabele
Cena: od 3.4 €

Stoni kliritni nosaći kataloga i flajera

ovaj model je najpopularniji jer se zbog svoje praktične upotrebljivosti najčešće koristi u praksi i predstavlja deo enterijera gotovo svakog prodajnog pulta, radnog stola, izložbenih polica ili sajamskih i prezebatcionih nastupa.

Formati kliritnih nosača kataloga i flajera

klirtini nosači kataloga – akrilni drzači brošura i flajera se rade u više različitih formata, odlikuje ih dobra obrada klirita, velika nosivost, izdržljiovst u svakodnevnoj upotrebi i po potrebi se mogu brendirati PVC folijom. U ponudi imamo tipske formate, ali je moguće i raditi i u formatima po želji klijenta.

Modeli držača za brošure i flajere koji su dostupni u našoj ponudi

po nameni nosači kataloga i brošura mogu biti zidni ili stoni. Držači katolga, nosači brošura, držači flajera i lifleta se proizvode od providnog pleksiglasa čime štampani sadržaj dolazi do punog izražaja. Imamo tipske nosače kataloga, a možemo ih izađivati i po Vašem uzorku ili tehničkom crtežu. Akrilne 8pleksiglas) nosače – držače brošura odlikuje elegantan izgled, funkcionalnost i upotrebljivost.

Standardno oblici nosača od pleksiglasa (akrila)

držači kataloga mogu biti u različitim oblicima i različitih tipova i to: L nosači, T nosači, nosači za više kataloga ili za samo jedan list.Nosači flajera se izrađuju od klirita ili od plastičnih akrlinih materijala ili pleksiglasa. U svakom slučaju možemo da Vam u zavisnosti od Vaših želja ponudimo dobar odnos cena/kvalitet.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Stoni držač flajera model kadica
NOSAČI KATALOGA, DRŽAČI FLAJERA I BROŠURA, NOSAČI KATALOGA, KLIRITNI DISPANZERI, PLEXI HODERI
Dimenzije Cena
STONI A4 6.9€
A5 5.2€
1/3A4 3.4€
3x1/3A4 9.8€
3xA4 16€

* U cenu nije uračunat PDV

Jednodelni i trodelni nosači kataloga u formatu A4 i veličine 21 x 10 cm što predstavlja 1/3 formata A4

Kontaktirajte nas
We create your image ...