Stoni držač flajera – model “L – A”

Dimenzije: format iz tabele
Cena: od 2.9 €

Stoni nosač lifleta i brošura od klirita

Kliritni nosači štampane komunikacija sa postoljem za stolove je načćin da Vaša reklamna poruka dođe do potencijalnih korisnika.Kliritni stalci su vrlo elegantni jer providna boja stalka čini da se Vaša štampana reklamna komunikacija bude u prvom planu i da reklamna poruka dođe do punog izražaja.Ovo rešenje je vrlo stabilno, namenjeno za jednu ili više štampanih komunikacija i predstavlja široko zastupljeno rešenje kada je u pitanju izlaganje reklamnog štampanog materijala.

Proizvodnja i prodaja kliritnih nosača štampane komunikacije

Kupujte iz prve ruke direktno od proizvođača, kod naas možete poručiti kliritne nmosače i galanteriju, kao i štampu u vrhunskom kvalitetu.Nudimo Vam kompletno rešenje u najkraćim rokovima produkcije po proizvođačkim cenama.

Izrada kliritnih nosača u tipskim dimenzijama i u dimenzijama po upitu

Kliritne nosače i držače izrađujemo u svim tipskim dimenzijama od providnog klirita debljine 2 i 3 mm, ali i u željenim dimenzijama,kao i u bojama po želji klijenta, tehničkom crtežu ili uzorku. Iskoristite mogućnost da direktno sa proizvođačem iskomunicirate sve detalje kako bi došli do proizvoda koji je u potpunosti prilagođen Vašim potrebama.

Stalak od klirita za papir je odlično rešenje za izlaganje štampanog reklamnog materijala.

Kliritni stalak za kataloge i brošure -tip “L – A”
LIFLET DISPANZRI – PLEKSI HOLDERI ili nosači flajera i brošura od bezbojne providne livene plastike su reklamni proizvodi koji imaju široku upotrebnu vrednost. Ovi proizvodi se koriste kao držači ili nosači brošura i kataloga kartica, kao stalak za flajere i liflete…
Tispki formati ili formati po želji klijenta
u ponudi imamo veliki broj modela iz donje tabele, a po zahtevu je moguće uraditi i modele u dimenzijama po zahtevu klijenta ili tehničkom crteću naručioca.Resursi u proizvodnji nam daju mogućnost da izađemo u susret svim tehničkim zahtevima naših klijenata i da ponudimo stalke koji su potpuno prilagođeni zahtevima naručioca.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Stoni držač flajera – model “L – A”
NOSAČI KATALOGA, DRŽAČI FLAJERA I BROŠURA, NOSAČI KATALOGA, KLIRITNI DISPANZERI, PLEXI HODERI
Dimenzije Količina 1-10 Količina 11-50 Količina 51-100
TIP L-A A4 8.1€ 6.9€ 6.3€
A5 4.8€ 4.1€ 3.6€
A6 3.8€ 3.2€ 2.9€

* U cenu nije uračunat PDV

Kontaktirajte nas
We create your image ...