Stoni nosač kataloga Tip L-A

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 2.9 € + pdv

Stoni nosač lifleta i brošura od klirita

Kliritni nosači štampane komunikacija sa postoljem za stolove je načćin da Vaša reklamna poruka dođe do potencijalnih korisnika.Kliritni stalci su vrlo elegantni jer providna boja stalka čini da se Vaša štampana reklamna komunikacija bude u prvom planu i da reklamna poruka dođe do punog izražaja.Ovo rešenje je vrlo stabilno, namenjeno za jednu ili više štampanih komunikacija i predstavlja široko zastupljeno rešenje kada je u pitanju izlaganje reklamnog štampanog materijala.

Proizvodnja i prodaja kliritnih nosača štampane komunikacije

Kupujte iz prve ruke direktno od proizvođača, kod naas možete poručiti kliritne nmosače i galanteriju, kao i štampu u vrhunskom kvalitetu.Nudimo Vam kompletno rešenje u najkraćim rokovima produkcije po proizvođačkim cenama.

Izrada kliritnih nosača u tipskim dimenzijama i u dimenzijama po upitu

Kliritne nosače i držače izrađujemo u svim tipskim dimenzijama od providnog klirita debljine 2 i 3 mm, ali i u željenim dimenzijama,kao i u bojama po želji klijenta, tehničkom crtežu ili uzorku. Iskoristite mogućnost da direktno sa proizvođačem iskomunicirate sve detalje kako bi došli do proizvoda koji je u potpunosti prilagođen Vašim potrebama.

Stalak od klirita za papir je odlično rešenje za izlaganje štampanog reklamnog materijala.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik Stoni nosač kataloga Tip L-A
Dimenzije Kolicina 1-10 Kolicina 11-50 Kolicina 51-100
A4 8.1€ 6.9€ 6.3€
A5 4.8€ 4.1€ 3.6€
A6 3.8€ 3.2€ 2.9€
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...