Stoljnjaci

U našoj ponudi možete naći i stoljnjake koji su štampani na satenu različitih boja i dimenzija.Radimo svečane stoljnjake kao i stoljnjake sa logom firme za različiti vid promocija .Krep saten od koga su izrađeni zbog svog sjaja daje svečani izgled pa stoljnjak izgleda izuzetno elegantno i svečano.Po želji može bti ukrašen i svečanim zlatnim resama po ivicama.Izuzetan poklon za sve Vaše prijatelje.Mogu se prati u mašini na temperaturi od 40 stepeni kao i peglati .

Reklamni – brendirani stolnjaci su odlican nacin da dekorisete prostor za promocije i prezentacije. Izdvojite se od konkurencije dekorisanim prostorom i dominirajte u salama i sajamskim protorima za prezentaciju.Reklamni stolnjaci se cesto koriste i na kompanijskim proslavama, narocito su pogodni kod terenske prezentacije proizvoda ili usluga i osim estetskog imaju jak vizuelni efekat prilikom brendiranja naziva brenda ili same kompanije.

Nasi klijenti imaju mogucnost da biraju velicinu, oblik stlnjaka, motiv i veliki zbor materijala od kojih reklamni stolnjaci mogu biti izradjeni.Tekstilni stolnjaci se izradjuju tehnikom direktne sublimacione stampe na tekstilnim materijalima za stampu,a termofiksacija ih cini uv i vodotpornim pa su pogodni kako za unutrasnje tako i za spoljasnje koriscenje, odrazavaju se uobicajenim metodama i standardno se peru u masini za ves.

Reklamni stolnjaci se obicno izradjuju na tekstilnom baneru, na polisetru ili satenu.
Reklamni stolnjaci Vas izdvajaju i posebno naglasavaju u svakom prostoru, iskorite mogucnost da na lak i vizuelno efektan nacin privucete klijente i ponudite im Vase proizvode i usluge.