SUPREME Poslovni ranac

SUPREME Poslovni ranac
Dimenzije: Po upitu
Cena: 115,00 €
Dostupne boje:

SUPREME Poslovni ranac, vrhunska elegancija za poslovni uspeh

SUPREME Poslovni Ranac nije samo ranac – to je simbol prestiža i stila u poslovnom svetu. Sa svojom crnom bojom i sofisticiranim dizajnom, SUPREME će vas izdvojiti u svakoj poslovnoj situaciji.

Ergonomski Dizajn za neograničenu Udobnost

Ne žrtvujte udobnost zarad stila – SUPREME Poslovni Ranac kombinuje najnovije tehnologije sa ergonomskim dizajnom kako bi vam pružio neograničenu udobnost tokom celog radnog dana. Bez obzira koliko dugo nosite ovaj ranac, vaša leđa će vam biti zahvalna.

Kvalitetna Koža za beskompromisnu Izdržljivost

Izrađen od najkvalitetnije kože, SUPREME ranac garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Vaša oprema će biti sigurna i zaštićena u svakoj situaciji, dok vi ostanete fokusirani na svoje poslovne ciljeve.

Odličan Poklon za VIP Klijente i zaslužne zaposlene

Tražite savršen poklon za svoje klijente ili zaposlene? SUPREME Poslovni Ranac je upravo ono što vam treba. Ovaj luksuzni ranac će ostaviti nezaboravan utisak i pokazati vašu pažnju prema onima koji su važni za vaš posao.

SUPREME – Izbor za Stilsku Eleganciju i Poslovnu Efikasnost

Kombinujući vrhunsku eleganciju, ergonomski dizajn i kvalitetnu kožu, SUPREME Poslovni Ranac postaje neizostavan dodatak za svakog poslovnog profesionalca koji teži savršenstvu. Odaberite SUPREME i podignite svoj poslovni stil na viši nivo.

Opšte informacije

Šifra: 34.639.10
Model: SUPREME
Boja: Crna
Pakovanje: 3/1
Neto težina: 0.00 kg
Kapacitet: 15″
Materijal: Koža
Barkod: 8605040073346

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...