Svetleći ramovi ultra tranki ramovi sa štampanim filmom

Dimenzije: po upitu
Cena: od 80 eur + pdv

Proizvodnja i prodaja tankih svetlećih ramova

Svetleća slim reklama na klik sistem je svetleći displej čije su karakteristike: debljina alu rama 15 mm, širine 25mm, adapter je 12V.
Reklama se prosvetljava LED trakama.Svetleća slim reklama na klik sistem pa je zamena štampe braz, jednoastavan i vrlo praktična.

Dimenzije reklamnih svetlećih ramova

U ponudi imamo standradne dimenzije, ali je moguće raditi i u dimenzije po zahtevu kupca. Idealne su za izloge i brendiranje unutrašnjeg prostora, enterijera. Ramovi se isporučuju kompletno sa svim potrebnim elementima i priključkom koji je samo potrebno priključiti na struju preko obične utičnice.

Jednostrani i dvostrani svetleći ramovi

Standardne dimenzije i cene u ponudi za jednostrane i dvostrane svetleće ramove možete pogledati u tabeli ispod, a za sve nestandardne ili upite sa specijalnim zahtevima, većim količinama i slično možete nam se obratiti i odgovor Vam šaljemo u najkraćem mogućem roku.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Svetleći ramovi ultra tranki ramovi sa štampanim filmom

Cenovnik svetlećih ramova (jednostranih i dvostranih) u tipskim formatima, za dimenzije po želji klijenta cene se formiraju prema upitu

Svetleća Elt reklama 25 mm Cena dvostranih svetlećih ramova Cena jednostranih svetlećih ramova
A0 293 eur + pdv 170 eur + pdv
A1 490 eur + pdv 278 eur + pdv
A2 110 eur + pdv 175 eur + pdv
A3 78 eur + pdv 125 eur + pdv
A4 135 eur + pdv 80 eur + pdv
B2 135 eur + pdv 220 eur + pdv
B1 225 eur + pdv 378 eur + pdv

Napomena : U cenu dvostranih ramova su uraćunate sajlice, bez inox nastavka za plafon. Sve cene su sa štampom.U cenu nije uračunato napajanje.Cena napajanja se formira prema upitu.
Ostvarite zbirni popust Količina 5 kom 10 kom 25 kom 50 kom 100 kom > 100 kom
Zbirni popust ostvaruje se porudžbinom razlicitih ili istih proizvoda u sledećim kolicinama Popust 3 % 5 % 7 % 10 % 13 % pozvati!!!
Dodatni sadržaj

Oćivite prostor sa Backlight Posterima i Ultra Tankim LED Ramovima

Backlight Posteri: Kvalitet koji Oduzima Dah!

Swa Tim, vaša destinacija za vrhunski kvalitet štampe Backlight Posteradobra štampa uz pravilan izbor materijala je ključ za savršeno osvetljenje na ultra tankim LED ramovima. Naša štamparija koristi materijal koji postavlja standarde(Natura Back light i latex tehnologiju štampe) što omogućavajući vrhunski vizuelni doživljaj uz poštovanje ekoloških standarda.

Savršen Sjaj na Svakom Posteru!

Backlight film, naš tajni sastojak je Natura film folija koja je dizajnirana da optimizuje kvalitet osvetljenja. Backlight Poster je sinonim za savršenu ravnotežu između svetlosti i boje, garantujući da vaši posteri očaravaju svaki put.

Swa Tim Paket Rešenja: Ram i Poster u Jednom (+ montaža po zhartevu naručioca)

Nudimo vam kompletno rešenje sa našim Backlight Posterima. Svaki poster je prilagođen standardnim dimenzijama papira i savršeno se uklapa u naše ultra tanke LED ramove. Ovaj duo je spoj elegancije i funkcionalnosti.

Ultra Tanke LED Ramove: Magija Svetla!

Naši LED Ramovi su pravo remek-delo. Sa debljinom od samo 20mm, širinom ivice od 25mm i osvetljeni LED diodama, stvaraju magičan efekat. Specijalna mrežasta struktura osigurava ravnomerno svetlo, pružajući nezaboravan vizuelni doživljaj.

Naručite Svoj Backlight Poster - Oživite Svoj Prostor!

Swa Tim poziva na akciju! Pošaljite nam pripremu i dozvolite nam da stvorimo vaš jedinstveni Backlight Poster. Ultra tanke LED reklame su samo jedan klik daleko. Kontaktirajte nas i naš prodajni tim će vam pomoći da oživite svoj prostor sa vrhunskim osvetljenjem.
Kontaktirajte nas
We create your image ...