T60 SEG Backlite svetleći pano

T60 SEG Backlite
Dimenzije: 100 x 200 cm
Cena: 315 € + pdv

T60 SEG Backlite je jednostrani svetleći pano

koji će preobraziti vašu promociju ili događaj u nezaboravno iskustvo. Ovaj samostojeći pano donosi visokokvalitetnu štampu na platnu koja se prosvetljava uz pomoć napredne LED tehnologije.
Evo zašto je Dazzle T60 SEG Backlite idealan izbor za Vašu promociju ili događaj

Svetlosni Led efekat

Pano je opremljen LED diodama koje osvetljavaju štampu na platnu, stvarajući efekat koji privlači pažnju i ističe vašu poruku. Ovaj svetlosni efekat čini vašu reklamu ili poruku vidljivom i u mraku, što je posebno efikasno za noćne događaje ili promocije.

Jednostavna zamena etampe

Pano omogućava brzu i jednostavnu zamenu štampe. Prednja strana platna se jednostavno postavlja na okvir panoa uz pomoć keder trake. Ovo vam omogućava da ažurirate sadržaj ili promovišete različite poruke bez potrebe za kupovinom novog panoa.

Stabilan i vizuelno efektan

T60 SEG Backlite se može pohvaliti stabilnom konstrukcijom i privlačnim dizajnom. Aluminijska konstrukcija daje mu lagano i izdržljivo telo, a svetlosni efekat ga čini vizuelno efikasnim na svakom događaju.

Laka prenosivost i montaža

Pano je lako prenosiv zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i mogućnosti rasklapanja. Montaža i demontaža su brzi i jednostavni, što ga čini praktičnim za korišćenje na različitim mestima i događajima.

Višekratna upotreba

T60 SEG Backlite je dizajniran za višekratnu upotrebu, što ga čini ekonomičnim izborom za dugoročne promocije ili događaje. Ovaj pano će vam služiti dugi niz godina, pružajući vam odličnu vrednost za uloženi novac.

T60 SEG Backlite je idealan izbor za sve koji traže efikasan način za privlačenje pažnje na svoje proizvode, usluge ili poruke

Njegova kombinacija svetlosnog efekta, lakoće korišćenja i višenamenskosti čini ga odličnim marketinškim alatom za različite prilike. Ovaj svetleći pano će osigurati da vaša poruka bude primećena i upamćena.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...