T80 SEG BACKLITE

T80 SEG BACKLITE
t80-seg-obostran-03-800x600px
t80-seg-obostran-04-800x600px
t80-seg-obostran-01-800x600px
t80-seg-obostran-05-800x600px
t80-seg-obostran-02-800x600px
Dimenzije: 100 X 200 cm
Cena: 385 € + PDV

T80 SEG BACKLITE – Obostrani Svetleći Pano za Impresivnu Vizuelnu Ekspoziciju

Dazzle T80 SEG Backlite je revolucionarni obostrani svetleći pano koji će vašoj promociji ili događaju doneti dozu sofisticiranosti i efikasnosti. Ovaj samostojeći pano koristi naprednu LED tehnologiju za osvetljavanje štampe na platnu s obe strane, čime ističe vašu poruku iz svakog ugla, apsakovan je odličnu prensoni torbu koja omogućava bezbedan transport proizvoda i slanje kurirskom službom.

Evo zašto je T80 SEG Backlite savršen za vašu promociju:

Dvostrana Svetlosna Ekspozicija:

Pano se odlikuje impresivnom dvostranom svetlosnom ekspozicijom koja čini vašu poruku vidljivom iz svih pravaca. Bez obzira na to sa koje strane se gleda, vaša reklama ili poruka će biti istaknuta i lako primetna.

Jednostavna zamena štampe:

Pano omogućava brzu i jednostavnu zamenu štampe. Prednja strana platna se postavlja na okvir panoa uz pomoć keder trake, omogućavajući vam da ažurirate sadržaj ili promovišete različite poruke bez potrebe za kupovinom novog panoa.

Stabilan i vizuelno efektan:

T80 SEG Backlite se može pohvaliti stabilnom konstrukcijom i atraktivnim dizajnom. Aluminijska konstrukcija ga čini laganim i izdržljivim, dok svetlosni efekat dodaje vizuelnu atraktivnost.

Laka prenosivost i brza montaža/demontaža:

Pano se lako prenosi zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i mogućnosti rasklapanja. Montaža i demontaža su brze i jednostavne, što ga čini praktičnim za korišćenje na različitim mestima i događajima.

Višekratna Upotreba:

T80 SEG Backlite je dizajniran za višekratnu upotrebu, pružajući vam izvanrednu vrednost za uloženi novac. Ovaj pano će vam služiti dugi niz godina, obezbeđujući efikasnu promociju i marketing za vašu firmu.

T80 SEG Backlite je vrhunski izbor za one koji žele da se istaknu na svojim promocijama i događajima

Sa dvostranim svetlosnim efektom i mogućnošću brze zamene štampe, ovaj pano će sigurno privući pažnju i ostaviti snažan utisak na publiku. Bez obzira na svrhu korišćenja, T80 SEG Backlite donosi sofisticiranost i efikasnost u vašu promociju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...