Tabla veliki grb Republike Srbije

veliki-grb
Dimenzije: po upitu
Cena: od 25 € + pdv

Kliritna tabla sa velikim grbom Republike Srbije

ovo je autentičan proizvod koji će se savršeno uklopiti u svaki dom ili kancelariju. Na tabli se nalazi zvanični heraldički simbol Republike Srbije – dvoglavi orao Nemanjića koji nosi manji crveni štit sa krstom i četiri ognjila, te zlatni ljiljani (krinovi), na velikom crvenom štitu krunisanom kraljevskom krunom i ogrnut u plašt od velike lasice, takođe krunisan istom krunom.

Grb Republike Srbije na kliritnoj tabli predstavljen je u visokoj rezoluciji i u punom koloru

što garantuje njegovu verodostojnost i autentičnost. Svi detalji na kliritnoj tabli su izuzetno precizno urađeni, što garantuje njen kvalitet i dugotrajnost. . Izrađena od visokokvalitetnog klirita, ova kliritna tabla će trajati dugi niz godina i predstavljati svojevrsnu baštinu nacionalnog identiteta.

Tabla sa grbom je heraldički simbol Republike Srbije

Ova kliritna tabla sa grbom Republike Srbije je idealan način da pokažete svoj nacionalni ponos i istaknete svoju privrženost državi. Tabla se može lako montirati na zid i predstavlja izuzetno atraktivan ukras za svaki dom ili kancelariju.Uz ovaj proizvod, dobićete ne samo jedinstven i kvalitetan ukras za svoj prostor, već i autentičan i zvanični heraldički simbol Republike Srbije.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Kontaktirajte nas
We create your image ...