Tekstilni baneri

Dimenzije: prema upitu
Cena: 13-18 €/m2 + pdv

TEKSTILNI BANERI – širina digitalne štampe iz rolne do 320 cm

TEKSTILNI BANERI – ŠTAMPANJE REKLAMNIH TEKSTILNIH BANERA -TEKSTILNI TRANSPARENTI

NA ČEMU SE ŠTAMPAJU TEKSTILNI BANERI I TRANSPARENTI

Tekstilni baneri se najčešće izrađuju na poliesteru ili na tekstilnom baner paltnu od 115 od 200 gr. Zbog gustine materijala štampa je jednostrana i jednostrano vidljiva. Za obostranu vidljivost štampaju se dva podjednaka dela i spajaju. Ova vrsta materijala je izuzetno izdržljiva te se koristi za štampu velikih formata.

TEKSTILNE REKLAME : UV i Vodootporne namenjena za spoljašnje i unutrašnje korišćenje

Materijal je otporan na sve vremenske uticaje pa je pogodan za kačenje na prometnim mestima kao i na velikim visinama. Zbog svoje specifične strukture i gustog tkanja ne reflektuje svetlost i u širokoj meri se koristi kao scenografija i unutrašnji dekor na raznim manifestacijama.

ODRŽAVANJE TEKSTILNIH BANERA I TRANSPARENATA

Štampani tekstilni baneri se peru u mašina za pranje na 30 stepeni bez tretiranja agresivnim sredstvima i izbeljivačima.Štampa je vodotporna i pravilno održavanje ne utiče na kvalitet i oštrinu štampe na reklamnim banerima.

MAKSIMALNA ŠIRINA TEKSTILNIH BANERA I TRANSPARENATA

SWA TIM štamparija ima mogućnost štampe na tekstilnim banerima u širini do 320 cm iz rolne bez spajanja, čime dobijamo mogućnost za izradu velikih tekstilnih banera i grafike na tekstilu bez fizičkog spajanja materijala. Ukoliko je širina grafike veća od 320 cm u tom slučaju se radi spajanje takozvanim francuskim bodom i na taj način praktično dobijamo vrlo diskretan spoj.

PRAKTIČNA UPOTREBNA VREDNOST TEKSTILNE ŠTAMPE

Tekstilni baneri su izuzetno prkatični,lagani za kačenje i montažu, izuzetnio su izdržljivi u ekspolataciji.Tekstilni baneri su za razliku od ceradnih banera vetropropusni i pogodini za spoljašnje korišćenje, ne prave efekta jedra kada se našpanuju na ram i samim tim duže traju.

CENA ŠTAMPE NA TEKSTILNOM PLATNU ZA BANERE I TRANSPARENTE

Cena zavisi od količine i širine reklamnihh tekstilnih banera i kreće su rasponu od 13 do 18 eur/m2 + pdv.Na cenu utiče količina, format, način dorade, izbor tehnike i materijal za štampu.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...