Tekstilni baneri | Reklamni Materijal ŠTAMPANJE REKLAMNIH TEKSTILNIH BANERA | Reklamni Materijal

TEKSTILNI BANERI – ŠTAMPANJE REKLAMNIH TEKSTILNIH BANERA -TEKSTILNI TRANSPARENTI

NA ČEMU SE ŠTAMPAJU TEKSTILNI BANERI I TRANSPARENTI

Tekstilni baneri se najčešće izrađuju na poliesteru od 200 gr. Zbog gustine materijala štampa je jednostrana i jednostrano vidljiva. Za obostranu vidljivost štampaju se dva podjednaka dela i spajaju. Ova vrsta materijala je izuzetno izdržljiva te se koristi za štampu velikih formata. Materijal je otporan na sve vremenske uticaje pa je pogodan za kačenje na prometnim mestima kao i na velikim visinama. Zbog svoje specifične strukture i gustog tkanja ne reflektuje svetlost i u širokoj meri se koristi kao scenografija i unutrašnji dekor na raznim manifestacijama.

ODRŽAVANJE TEKSTILNIH BANERA

Štampani tekstilni baneri se peru u mašina za pranje na 30 stepeni bez tretiranja agresivnim sredstvima i izbeljivačima.Štampa je vodotporna i pravilno održavanje ne utiče na kvalitet i oštrinu štampe na reklamnim banerima.

MAKSIMALNA ŠIRINA TEKSTILNIH BANERA I TRANSPARENATA

SWA TIM štamparija ima mogućnost štampe na tekstilnim banerima u širini do 320 cm iz rolne bez spajanja, čime donijamo mogućnost za izradu velikih tekstilnih banera i grafike na tekstilu bez fizičkog spajanja materijala. Ukoliko je širina grafike veća od 320 cm u tom slučaju se radi spajanje takozvanim francuskim bodom i na taj način praktično dobijamo vrlo diskretan spoj.

PRAKTIČNA UPOTREBNA VREDNOST TEKSTILNE ŠTAMPE

Tekstilni baneri su izuzetno prkatični,lagani za kačenje i montažu, izuzetnio su izdržljivi u ekspolataciji.Tekstilni baneri su za razliku od ceradnih banera vetropropusni i pogodini za spoljašnje korišćenje, ne prave efekta jedra kada se našpanuju na ram i samim tim duže traju.

CENA ŠTAMPE NA TEKSTILNOM BANERU

Cena zavisi od količine i širine reklamnihh tekstilnih banera i kreće su rasponu od 13 do 18 eur/m2 + pdvKontaktirajte nas

We create your image ...