Tekstilni baneri

Dimenzije: prema upitu
Cena: 13-18 €/m2 + pdv

Tekstilni Baneri širina digitalne štampe na tekstilu iz rolne do 320 cm

Tekstilni baner, štampanje reklamnih tekstilnih banera i transparenata na tekstilu.

Na čemu se štampaju tekstilni baneri i transparenti ?

Tekstilni baneri se najčešće izrađuju na poliesteru ili na tekstilnom baner paltnu od 115 od 200 gr. Zbog gustine materijala štampa je jednostrana i jednostrano vidljiva. Za obostranu vidljivost štampaju se dva podjednaka dela i spajaju. Ova vrsta materijala je izuzetno izdržljiva te se koristi za štampu velikih formata.

Tekstilne reklame : UV i Vodootoporne namenjene za spoljašnje i unutrašnje korišćenje

Materijal je otporan na sve vremenske uticaje pa je pogodan za kačenje na prometnim mestima kao i na velikim visinama. Zbog svoje specifične strukture i gustog tkanja ne reflektuje svetlost i u širokoj meri se koristi kao scenografija i unutrašnji dekor na raznim manifestacijama.

Održavanje tekstilnih banera i transparenata

Štampani tekstilni baneri se peru u mašina za pranje na 30 stepeni bez tretiranja agresivnim sredstvima i izbeljivačima.Štampa je vodotporna i pravilno održavanje ne utiče na kvalitet i oštrinu štampe na reklamnim banerima.

Maksimalna širina tekstilnih banera iz komada bez spajanja šrina 320 cm x dužina po želji

SWA TIM štamparija ima mogućnost štampe na tekstilnim banerima u širini do 320 cm iz rolne bez spajanja, čime dobijamo mogućnost za izradu velikih tekstilnih banera i grafike na tekstilu bez fizičkog spajanja materijala. Ukoliko je širina grafike veća od 320 cm u tom slučaju se radi spajanje takozvanim francuskim bodom i na taj način praktično dobijamo vrlo diskretan spoj.

Praktična upotrebna vrednost tekstilne štampe

Tekstilni baneri su izuzetno prkatični,lagani za kačenje i montažu, izuzetnio su izdržljivi u ekspolataciji.Tekstilni baneri su za razliku od ceradnih banera vetro propusni i pogodini za spoljašnje korišćenje, ne prave efekta jedra kada se na španuju na ram i samim tim duže traju.

Cena štampe na tekstilnom platnu za banere i transparente

Cena zavisi od količine i širine reklamnihh tekstilnih banera i kreće su rasponu od 13 do 18 eur/m2 + pdv.Na cenu utiče količina, format, način dorade, izbor tehnike i materijal za štampu.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...