Tekstilni displej box po meri

Dimenzije: prema upitu
Cena: prema upitu

Tipske mere u ponudi ili dimenzije po želji klijenta

Tekstilni AL ramovi – displej BOX sistemi po meri i želji klijenta. Nudimo Vam cene nekih osnovnih modela u tipskim dimEnzijama, a za dimenzije po Vašem zahtevu očekujemo Vaše upite.

AL-u frames dispelji vertiklani ili horizontalni (zidni ili samostojeći)

displeji su jednostrano prosvetljeni, a sa zadnje strane se nalazi alubond ploča koju je moguće dodatno brendirati. Led box sa štampom na tekstilu može biti vertikalni samostojeći ili horizontalni koji se kači na zid.

Tetsktilne displej reklame sa rasvetom

sistem zamene i montaže štampe je brz i jednostavan i pomoću silikonskih traka se na lagan i brz način ubacuje u led box displej.

Display led boxevi

je vrlo efektan proizvod u prostoru, izuzetno je dominantan u odnosu na tradicionalne displeje, pa treba iskoristiti prednosti led rasvete. SWA TIM nudi reklamne proizvode koji če Vma pomoći da ostavite Vašu konkurenciju u senci.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Dodatni sadržaj

Custom-made lightbox sa tekstilnim reklamama

Mi smo majstori u kreiranju marketing rešenja nove generacije koja će vaš brend postaviti u centar pažnje. Izrađujemo ih od aluminijumskih ramova koji su ne samo čvrsti, već i elegantni. A kad kažemo 'po meri', mislimo na to doslovno.

Vi birate sve - od veličine do dizajna. Zamislite reklamu koja savršeno odgovara vašem prostoru i brendu.

Štampa? Zamena štampe?

Koristimo vrhunsku štampu na tekstilu iz rolne u punom koloru. Boje su živopisne, jasne, a detalji oštri. Svaki prolaznik će biti očaran. Mačji kašalj! Zahvaljujući UV tehnologiji digitalne štampe, možete brzo i lako ažurirati svoj vizual. Savršeno za brze promene kampanja ili sezonske ponude.

Ali prava magija počinje kada se svetla upale

Naše LED osvetljenje ravnomerno pokriva celu površinu reklame, stvarajući impresivan vizuelni efekat koji privlači poglede. Vaš brend neće samo biti viđen, već će zasijati u punom sjaju!

Osim što su zapanjujuće lepe, naše reklame su i praktične. Zašto se zadovoljiti običnim reklamama?

Odaberite naše lightbox tekstilne reklame i podignite vidljivost vašeg brenda na nivo koji zaslužuje. Sa nama, vaš brend ne samo da će biti viđen - on će zasijati!
Kontaktirajte nas
We create your image ...