Tekstilni Mega Wall Display 298 x 224 cm

TEKSTILNI DISPLEJ MEGA WALL 295x224cm
Dimenzije: 298x224cm
Cena: 465 € + pdv

Tekstilni sistem za promocije MEGA WALL

ovo je najeći format tekstilnih displeja u našoj ponudi koji se može odlično kombinovati sa drugim elemantima koje imamo u ponudi. Ovaj tekstilni displej sitem za promocije nudi odličnu površinu, izuzetan vizuelni efekat i dobru uočljivost na promocijama.

BACKWALL – Mega WALL displeji sa štampom

karakteriše mobilnost, laka prenosivost, čvrsta i istovremeno lagana konstrukcija, lagana i brza zamena i postavka štampe, sve je spakovano u prenosnu torbu pa bi se moglo reći da je praktična upotrebljivost ovog mobilnog promo displeja na zaista visokom nivou.

Direktna štampa na tekstilu i kvalitetna konstrukcija backwall sistema

SWA TIM štamparija Beograd -Zemun Vam nudi odličnu ponudu prosvetljenih i ne osvetljenih sistema za promociju sa direktnom štampom na tekstilu, u veoma kratkim rokovima izrade po promotivnim cenama.Kontaktirajte naše prodajne savetnika kako bi zajednički došli do najboljih vizuelnih rešenja uz apsolutno poštovanja načela odnos/cena/kvalitet.

Backdrop – Press Wall sistem za evnte i promocije

prodaja i brendirnaje sistema za promocije su naša specijalnost, odličan lager, kvalitetne konstrukcije različitih dimenzija, kratki rokovi izrade 24- 48h, odlične cene i vrhunski kvalitet štampe su naša preporuka za saradnju.

DOWNLOAD rasklop i upustvo za pripremu štampe

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...