Tekstilni Mega Wall Display 298 x 224 cm

TEKSTILNI DISPLEJ MEGA WALL 295x224cm
reklamni-materijal-swa-tim-TEKSTILNI-DISPLEJ-MEGA-WALL-298X224CM
reklamni-materijal-swa-tim-TEKSTILNI-DISPLEJ-MEGA-WALL-IMG_0214
reklamni-materijal-swa-tim-TEKSTILNI-DISPLEJ-MEGA-WALL-IMG_0109
reklamni-materijal-swa-tim-TEKSTILNI-DISPLEJ-MEGA-WALL-45633
reklamni-materijal-swa-tim-TEKSTILNI-DISPLEJ-MEGA-WALL-45635
Dimenzije: 298x224cm
Cena: 465 € + pdv

Tekstilni sistem za promocije MEGA WALL

ovo je najeći format tekstilnih displeja u našoj ponudi koji se može odlično kombinovati sa drugim elemantima koje imamo u ponudi. Ovaj tekstilni displej sitem za promocije nudi odličnu površinu, izuzetan vizuelni efekat i dobru uočljivost na promocijama.

BACKWALL – Mega WALL displeji sa štampom

karakteriše mobilnost, laka prenosivost, čvrsta i istovremeno lagana konstrukcija, lagana i brza zamena i postavka štampe, sve je spakovano u prenosnu torbu pa bi se moglo reći da je praktična upotrebljivost ovog mobilnog promo displeja na zaista visokom nivou.

Direktna štampa na tekstilu i kvalitetna konstrukcija backwall sistema

SWA TIM štamparija Beograd -Zemun Vam nudi odličnu ponudu prosvetljenih i ne osvetljenih sistema za promociju sa direktnom štampom na tekstilu, u veoma kratkim rokovima izrade po promotivnim cenama.Kontaktirajte naše prodajne savetnika kako bi zajednički došli do najboljih vizuelnih rešenja uz apsolutno poštovanja načela odnos/cena/kvalitet.

Backdrop – Press Wall sistem za evnte i promocije

prodaja i brendirnaje sistema za promocije su naša specijalnost, odličan lager, kvalitetne konstrukcije različitih dimenzija, kratki rokovi izrade 24- 48h, odlične cene i vrhunski kvalitet štampe su naša preporuka za saradnju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj

SEG SWA Displeji - Brzo, Praktično, Kvalitetno

Brza zamena grafika - Bez alata i montažera SWA SEG displeji (Silicone Edge Graphics) omogućava jednostavnu i brzu zamenu grafike, što olakšava postavku Vaše promocije ili prezentacije.

Ekspresna izrada SEG displeja za 1-2 radna dana

Želite li svoj proizvod u najkraćem roku? Nema problema, SEG SWA displeji za samo 1-2 radna dana - brzo, efikasno (rok se računa od potvrde posla i slanja ispravne grafičke pripreme za štampu)

Praktična Modifikacija sa Grafikama i Dodacima

Vaša kreativnost nije ograničena, SEG SWA displeji omogućavaju jednostavnu modifikaciju sa grafikama i dodacima, prilagođavajući se vašim potrebama i promenljivim situacijama.
Kontaktirajte nas
We create your image ...