Tekstilni displeji

Aluminijumski promo displeji, reklamni displej sistemi, promo paravani i led panoi sa štampom na tekstilu
Karakteristike displeja sa štampom na tekstilu u punom koloru

SWA TIM Vam nudi široku paletu tekstilnih displeja u okviru opreme za promocije i prezentacije. Tekstilni displeji su : mobilni, sklopivi – rasklopivi, lako prenosni, izuzetno vizuelno efektni, brendiraju se štampom na tekstilnom platnu, pakovani su u transportne torbe pa su pogodni za transport, karkteriše ih visok kvalitet konstrukcije i laka i brza zamena grafičkih vizuala.

Modeli tekstilnih Display Wall sistema

u ponudi imamo veliki broj tekstilnih displeja, kao što su : modularne displeje, tekstilne box displeje, prosvetljenje tekstilne samostojeće konstrukcije i standrdne promotivne displeje. Sve modele iz naše ponuide isporučujemo sa štampom i pakovanjem, apogodni su i za slanje brzom poštom na adresu klijenta.

Štampa i produkcija tipskih tekstilnih displeja za 24 do 48h od porudžbine

Standradne displej sisteme za koje imamo konstrukcije na stanju izrada je najčešće u roku od 24-48 h od porudžbine.Tekstilni wall displej sistemi u službi promocija i prezentacija su veoma često u upotrebi i sada možćemo reći da predstavljaju standard kod promocija . Nudimo Vam veliki izbor modela, vrhunsku štampu , kvalitetne i praktične promo displej konstrukcije koje su namenjnjeza rebrendiranje pa jedna konstrukcija može da se koristi za više reklamnih kampanja.

Tekstilni Led Box po meri i želji (custom) izrada za 3-5 radnih dana

Kod reklamnih displeja koji se rade po meri rok izrade je takođe veoma kratak i u roku od nekoliko dana smo u mogućnosti da isporučimo gotov proizvod. Samo nam pošaljite dimenzije Vašeg led box rama i pravimo ih na meru, isporučujemo ih sa štampom vrhunskog kvaliteta u kompletu sa silikonskim kederom i doradom.

(Ne)Prosvetljeni tekstilni pano (zidni, plafonski ili samostojeći)

Reklamni pano može biti: zidni, palfonski ili samostojeći, štampa može biti jednostrano ili dvostrano orijentisana (osim kod plafonskih modela gde je jednostrana štampa). Pano čini aluminijumski profil sa pozadinskom led rasvetom i digitalnom štampom vrhunskog kvaliteta.

Cena tekstilnih pano konstrukcija sa led rasvetom

Kod tipskih modela ispod svakog proizvoda imate iskazanu cenu koja uključuje kompletan proizvod konstrukcija + štampa + prenosna torba, za modele koji se izrađuju po meri i želji klijenata cena se formira prema upitu naručioca.

Dodatni sadržaj

LED Up svetleći Box - Vaša Reklama u Najboljem Svetlu

Istaknite se sa Pozadinskim Osvetljenjem: Zaboravite na obične roll up banere. Naš LED Roll Up Baner koristi sofisticirana pozadinska LED svetla, čineći vašu reklamu vizuelno upečatljivom i nezaboravnom. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, panel ostaje elegantno tanak, sa širinom od samo 80 mm.

Praktičnost na Delu: naš vrhunski LED baner, nadmašuje klasične roll up banere po izdržljivosti. On će biti vaš pouzdan partner u mnogobrojnim reklamnim kampanjama, pružajući dugoročnu isplativost i pouzdanost.

Prenosivost bez Muke: Zaboravite na teške i nezgrapne konstrukcije. Naš baner dolazi sa jednostavnim plug-in sistemom i laganom aluminijumskom konstrukcijom i prenosnom torbom. Lako se sastavlja, ne zahteva alate i staje u bilo koji prtljažnik automobila. Sa samo 8kg težine, mnogo je lakši od sličnih proizvoda bez pozadinskog osvetljenja.

Dugotrajnost kao Imperativ: Kvalitet izrade Led UP baner sistema garantuje dugotrajnost, što ga čini ekonomičnijim rešenjem u odnosu na tradicionalne roll up banere. Investirajte u trajnost i izdržljivost.

Efikasnost koja Privlači Poglede: LED Roll Up Baner svojom snažnom rasvetom instantno privlači pažnju prolaznika. Vaša reklamna poruka će biti vidljivija i efikasnija, dopirući do većeg broja potencijalnih klijenata.
Kontaktirajte nas
We create your image ...