Tekstilni pop up counter sa drvenom pločom

tekstilni promo displeji tekstilni foto zid
Dimenzije: 100x100x33cm
Cena: 310 eur + pdv

Tekstilni pop up counter – štampa na tekstilnom platnu

pult sa tekstilnim brendingom za promocije i prezentacije. Kvalitativna karakteristika ovog modela je stabilna metalna konstrukcija koja se brendira štampanim tekstilnim platnom. Brending pokriva tri strane (frontalnu i dve bočne strane) promo putla čime se dobija funkcionalna i vizuelno upadljiva reklamna površina.

Promotivni pult sa tekstilnom brendingm čini niz kvalitetnih elemenata

Gornji deo čini drvena ploča koja je ujedno i čvrst oslonac za postavku proizvoda koji se promovišu, štampanog i reklamnog materijala koji se dele na prezentacijama. U srednjem delu postoji polica za odlaganje stvari i držanje dopunskih zaliha proizvoda ili promotivnog materijala.Tektilni promo pult se pakuje u tekstilnu torbu koja omogućava lako prenošenje.

Karkteristike ovog promocijskog pulta – postavka tekstilnog brendinga

stabilnost, laka prenosivost, lagana montaža i demontaža, brza zamena štampe, odlična uočljivost u prostoru, torba za pakovanje i prenošenje elemenata,kvalitetna konstrukciaj za dugotrajno korišćenje.Brenidng čini štampa na tekstilnom platnu koja se pomoću heder trake lako postavlja na konstrukciju čime se brendiranje i rebrendiranje obavlja na na lak i brz način.

Zamena štampane komunikacije na pultu za promocije i prezetntacije

Štampa se radi na tekstilu tehnikom direktne digitalne štampe (uv tehnikom štampe sa ekološkim bojama) u punom koloru, a obzirom na izuzetno praktičnu zamenu štampe moguće je uzeti jednu konstrukciju, a više setova vizuala čime dobijate pop up counter za više različitih promocija sa grafikom koja je poptuno prilagođena datoj prezentaciji.

SWA TIM štamparija Beograd – Zemun – veliki izbor modela reklamnih pulteva i kvalitetna štampa u najkraćem roku

mi Vas pozivamo da se obratite našim prodajnim savetnicima koji će Vam pomoći da dođete do najboljeg rešenja za Vaše promocije uz poštovanje principa odnosa kvaliteta i najkraćeg rok za izradu uz poštovanej budžetskih zahteva.Izrada promotivnih pulteva sa tekstilnim vizualom je 24-48h od slanja grafičke pripreme za štampu. Pult je potpuno sklopivi – rasklopiv i staje u torbu, lagan je za nošenje, a veoma čvrsta i stanbilan pa se nameće kao logično rešeneje za sve vrste mobilnioh promocija, sajmove i prezentacije.

Pult sa tekstilnim brendingom – odlična cena – izrada i isporuka za 24 do 48h.

DOWNLOAD rasklop i upustvo za pripremu štampe

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...