Tekstilni pop up counter sa drvenom pločom

tekstilni promo displeji tekstilni foto zid
Dimenzije: 100x100x33cm
Cena: 310 EUR + PDV

Tekstilni pop up counter – štampa na tekstilnom platnu

pult sa tekstilnim brendingom za promocije i prezentacije. Kvalitativna karakteristika ovog modela je stabilna metalna konstrukcija koja se brendira štampanim tekstilnim platnom. Brending pokriva tri strane (frontalnu i dve bočne strane) promo putla čime se dobija funkcionalna i vizuelno upadljiva reklamna površina.

Promotivni pult sa tekstilnom brendingm čini niz kvalitetnih elemenata

Gornji deo čini drvena ploča koja je ujedno i čvrst oslonac za postavku proizvoda koji se promovišu, štampanog i reklamnog materijala koji se dele na prezentacijama. U srednjem delu postoji polica za odlaganje stvari i držanje dopunskih zaliha proizvoda ili promotivnog materijala.Tektilni promo pult se pakuje u tekstilnu torbu koja omogućava lako prenošenje.

Karkteristike ovog promocijskog pulta – postavka tekstilnog brendinga

stabilnost, laka prenosivost, lagana montaža i demontaža, brza zamena štampe, odlična uočljivost u prostoru, torba za pakovanje i prenošenje elemenata,kvalitetna konstrukciaj za dugotrajno korišćenje.Brenidng čini štampa na tekstilnom platnu koja se pomoću heder trake lako postavlja na konstrukciju čime se brendiranje i rebrendiranje obavlja na na lak i brz način.

Zamena štampane komunikacije na pultu za promocije i prezetntacije

Štampa se radi na tekstilu tehnikom direktne digitalne štampe (uv tehnikom štampe sa ekološkim bojama) u punom koloru, a obzirom na izuzetno praktičnu zamenu štampe moguće je uzeti jednu konstrukciju, a više setova vizuala čime dobijate pop up counter za više različitih promocija sa grafikom koja je poptuno prilagođena datoj prezentaciji.

SWA TIM štamparija Beograd – Zemun – veliki izbor modela reklamnih pulteva i kvalitetna štampa u najkraćem roku

mi Vas pozivamo da se obratite našim prodajnim savetnicima koji će Vam pomoći da dođete do najboljeg rešenja za Vaše promocije uz poštovanje principa odnosa kvaliteta i najkraćeg rok za izradu uz poštovanej budžetskih zahteva.Izrada promotivnih pulteva sa tekstilnim vizualom je 24-48h od slanja grafičke pripreme za štampu. Pult je potpuno sklopivi – rasklopiv i staje u torbu, lagan je za nošenje, a veoma čvrsta i stanbilan pa se nameće kao logično rešeneje za sve vrste mobilnioh promocija, sajmove i prezentacije.

Pult sa tekstilnim brendingom – odlična cena – izrada i isporuka za 24 do 48h.

DOWNLOAD rasklop i upustvo za pripremu štampe

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...