Tekstilni promo displej ,,Zmija,,

Dimenzije: 90 x 200 cm
Cena: 250 € + pdv

Promotivni tekstilni displej “Zmija” – štampa , uvoz, prodaja

je reklamni samostojeći displej sistem sa štampom na tekstilu.Tekstilni promo proizvodi su odlični za sve vrste spoljašnjih i unutrašnjih promocija i prezentacija. Jednostavni su za montažu – demontažu, izuzetno su mobilni i samim tim praktični za prenošenje.

Displej za promocije SNAK (brza montaža i demontaža)

Ovaj promotivni proizvod čini aluminijumska sklopivo – rasklopiva konstrukcija izuzetnog kvaliteta koja je vrlo otporna i namenjena za višekratno korišćenje, štampa na rastegljivom poliester streč materijalu (polyester strech textil) i prenosna torba izuzetbe čvrstine. Ovaj promotivni tekstilni displej je jedinstvenog izgleda čime je vizuelno izuzetno upadljiv sa obostranim tekstilnim brendingom. Štampa na rastegljivom platnu se radi tehnikom sublimatik štampe iz rolne, a rastegljivost materijala garantuje odlično prijanjanje na konstrukciju displeja.

Promotivni sistem specifičnog oblika za bolju uočljivost – Display Kobra

pogoduje lakom nameštanju (natezanje) na kostrukciju pa je brending vrlo skladan na konstrukciji bez nabora i neravnina. U cenu je uključena obostrana štampa na tekstilnom streč poliesteru u punom koloru. Samostojeći displej sistem u obliku zmije je vrlo atraktivan i izuzetno upečatljiv u svakom prostoru.

Tekstilni advertising sistem je mobilno rešenje za sve vrste promocije i prezentacija

Uvoz, štampa, dorada i prodaja tekstilnih advertising sistema iz ponude SWA TIM Vam garantuju kupovinu iz prve ruke pa samim tim dobijate najbolji odnos cena/kvalitet/rok.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...