TEKSTILNI PROMO DISPLEJI | Reklamni Materijal TEKSTILNI PROMO DISPLEJI-DISPLEJ SISTEMI| Reklamni Materijal

TEKSTILNI PROMO DISPLEJI – MOBILNI TEKSTILNI PARAVNI ZA PROMOCIJE – SAMOSTOJEĆI TEKSTILNI ZIDOVI

TEKSTILNI PROMO DISPLEJI su proizvodi koji su namenjeni za sve vrste spoljašnjih i unutrašnjih promocija i prezentacija. Prednosti tekstilnih sistema za promociju su zaista velike u odnosu na sve vrste promo displeja koji na tržištu figuriraju kao proizvodi slične namene. SWA TIM kao jedan od lidera u prodaji promo displej sistema Vam nudi veliki izbor tekstilnih displej sistema koje odlikuje: mobilnost, inovativna dizajn, brza montaža i demontaža, laka prenosivost, izuzetno laka postavka štampane komunikacije, svi tekstilni sistemi za promociju su namenjeni za višestruko korišćenje odnosno rebrendiranje, veliki izbor dimenzija, odličnu vidljivost…

TEKSTILNI DISPLEJI – Izuzetnih prednosti koje nude same konstrukcije bitne prednosti su i ekološki ispravna tehnika štampe na vodenoj bazi direktnio na tekstil, a sam tekstil omogućava jednostavnu zamenu štampe, laku montažu – demontažu i niske troškove dostave -slanja. TEKSTILNI BANER SISTEMI – Pogledajte ponudu promo displej tekstilnih banera za promocije, promo zidove, tekstilne pop up countere odnosno tekstilne promo pulteve, i sve sisteme tekstilnih displeja koji kombinovanjem elementa mogu da kreiraju ozbiljne štanodove, back wall foto zidove i sajamske postavke.Naši prodajni savetnici Vam stoje na raspolaganju da saslušaju sve Vaše zahteve kako bi zajedno došli do najboljih sistema za promocije, veliki tekstilnih displeja u kombinaciji sa tradicionalni displeji za promociju su sigurno rešenje za sve zahteve klijenata.

Tekstilni Back Wall dispej sistemi su Evropski hit proizvod koji je stigao i u Srbiju, iskoristite prednosti koje se prepozanale brojne kompanije širom Evrope i sveta i dajte Vašim prezentacijam dozu eskluzivnosti uz podizanje na viši nivo u odnosu na Vašu konkurenciju. TEKSTILNI FOTO ZID -ako želite punu pažnju, odličnu vidljivost i kvalitetnu promociju – prezentaciju onda su mobilni tekstilni displeji preva preporuka za Vas.

TEKSTILNI DISPLEJ SISTEMI nude: odličnu vidiljivost, različite diemnzije, laku i brzu montažu – demontažu, dugu ekspolataciju, odličnu cenu, veliku mobilnost, modularnost i prenosivost, lako zamenu brendinga, kratak rok izrade, široku primenu za unutrašnje i spoljašnje prezentacije, ekološki ispravnu štampu bez štetnih mirisa i štetnih isparenja.

CENE TEKSTILNIH BACK WALL SISTEMA – ispod svakog modela imate ispisane cene tekstilnih reklamnih banera koja uključuje komplentnu konstrukciju, prenosnu torbu i štampu na tekstilnom platnu u visokoj rezoluciji sa kompletnom doradom (silikonskim i čičak trakama).DOOR TEKSTILNI DISPLE
455 EUR
TEKSTILNI PROMO DISPLEJ "ZMIJA"
210 EUR + PDV
TEKSTILNI DISLPEJ - FOTO WALL EXCLUSIVE
od 350 € + PDV
od 225x225cm
BACKDROP TEKSTILNI DISLPEJ - JEDNOSTRANI ZID
od 375 € + PDV
od 224x224cm
TEKSTILNI FOTO ZID RAVNI
od 300 € + PDV
od 150x250cm
TEKSTILNI FOTO ZID ZAKRIVLJENI 300x200cm
350 € + PDV
300x200cm
TEKSTILNI DISPLEJ - 77x224cm
235 € + pdv
77x224cm
TEKSTILNI DISPLEJ - 151x224cm
289 € + pdv
151x224cm
TEKSTILNI DISPLEJ - PROMO ZID - 224x224cm
350 € + pdv
224x224cm
TEKSTILNI DISPLEJ - MEGA WALL - 298x224cm
400 € + pdv
298x224cm
BACK BOARD - PRESS WALL - BACK WALL- TEKSTILNI BRENDING
375 €+ PDV
227 x 227 cm
TEKSTILNI POP UP COUNTER SA DRVENOM PLOČOM
245 EUR + PDV
100x100x33cm

Kontaktirajte nas

We create your image ...