Tekstilni promo displeji – Mobilni tekstilni paravani za promocije – Samostojeći tekstilni totemi – Displej piloni sa štampom na tekstilu

Tekstilni promo displeji sa štampom u punom koloru

Su proizvodi koji su namenjeni za sve vrste spoljašnjih i unutrašnjih promocija i prezentacija. Prednosti tekstilnih sistema za promociju su zaista velike u odnosu na sve vrste promo displeja koji na tržištu figuriraju kao proizvodi slične namene. SWA TIM kao jedan od lidera u prodaji promo displej sistema Vam nudi veliki izbor tekstilnih displej sistema koje odlikuje: mobilnost, inovativna dizajn, brza montaža i demontaža, laka prenosivost, izuzetno laka postavka štampane komunikacije, svi tekstilni sistemi za promociju su namenjeni za višestruko korišćenje odnosno rebrendiranje, veliki izbor dimenzija, odličnu vidljivost…

Tekstilni displeji u različitim dimenzijama(rasklopive prenosne konstrucije)

Izuzetnih prednosti koje nude same konstrukcije bitne prednosti su i ekološki ispravna tehnika štampe na vodenoj bazi direktnio na tekstil, a sam tekstil omogućava jednostavnu zamenu štampe, laku montažu – demontažu i niske troškove dostave -slanja.

Tekstilni baner sistemi za promocije (tekstilni zid za sve vrste sajmova,promocija, aktivacija)

Pogledajte ponudu promo displej tekstilnih banera za promocije, promo zidove, tekstilne pop up countere odnosno tekstilne promo pulteve, i sve sisteme tekstilnih displeja koji kombinovanjem elementa mogu da kreiraju ozbiljne štanodove, back wall foto zidove i sajamske postavke.Naši prodajni savetnici Vam stoje na raspolaganju da saslušaju sve Vaše zahteve kako bi zajedno došli do najboljih sistema za promocije, veliki tekstilnih displeja u kombinaciji sa tradicionalni displeji za promociju su sigurno rešenje za sve zahteve klijenata.

Tekstilni Back Wall dispej sistemi – veliki izbor dimenzija i modela

Evropski hit proizvod koji je stigao i u Srbiju, iskoristite prednosti koje se prepozanale brojne kompanije širom Evrope i sveta i dajte Vašim prezentacijam dozu eskluzivnosti uz podizanje na viši nivo u odnosu na Vašu konkurenciju. TEKSTILNI FOTO ZID -ako želite punu pažnju, odličnu vidljivost i kvalitetnu promociju – prezentaciju onda su mobilni tekstilni displeji preva preporuka za Vas.

Tekstilni displej sistemi – izrada za 24 – 48 h od potvrde posla

Nude: odličnu vidiljivost, različite diemnzije, laku i brzu montažu – demontažu, dugu ekspolataciju, odličnu cenu, veliku mobilnost, modularnost i prenosivost, lako zamenu brendinga, kratak rok izrade, široku primenu za unutrašnje i spoljašnje prezentacije, ekološki ispravnu štampu bez štetnih mirisa i štetnih isparenja.

Cene tekstilnih displej sistema (uz mogućnost rebrendiranja smanjuje se cena konstrukcija i produžava period korišćenje)

Ispod svakog modela imate ispisane cene tekstilnih reklamnih banera koja uključuje komplentnu konstrukciju, prenosnu torbu i štampu na tekstilnom platnu u visokoj rezoluciji sa kompletnom doradom (silikonskim i čičak trakama). Laka i brza zamena štampe (rebrendiranje) omogućava duži period korišženja konstrukcije uz simbolični cenu koja uključjue samo zamenu štampe na istoj konstrukciji):

Galerija
Dodatni sadržaj
Brza Montaža/Demontaža - Vaša Promocija u Pokretu: Zaboravite na komplikovane i dugotrajne postavke. Naši tekstilni displej sistemi su vrhunac jednostavnosti kada je reč o montaži i demontaži. Bilo da ste iskusni korisnik ili tek počinjete, lakoća korišćenja je zagarantovana. A ako želite da se opustite i prepustite posao profesionalcima, samo recite - tu smo da sklopimo i rasklopimo sve za vas (uz prethodno dogovor sa Vašim prodajnim savetnikom).

Štampa Koji Oduzima Dah: Vaša reklamna poruka zaslužuje da zablista u punom sjaju. Zahvaljujući našim najsavremenijim štampačima sa UV tehnologijom, vaši displeji će izgledati živo i privlačno. Očekujte ništa manje od impresivnog izgleda koji privlači poglede.

Keder Dorada - Perfekcija u Svakom Detalju: Ne dozvolite da bilo koji deo vašeg displeja bude manje impresivan. Naša automatizovana tehnologija za keder doradu štampe osigurava vrhunski kvalitet i brzinu. Ovi detalji čine razliku, dodajući vašem brendu profesionalni i elegantni pečat.

Praktičnost na Svaki Način: Sa našim tekstilnim displej sistemima, više ne morate brinuti o teškim i nezgrapnim materijalima. Lagani i lako prenosivi, oni su savršeni za brze promene lokacija i dinamične promocije. Gde god da idete, vaša impresivna pozadina za fotografisanje putuje sa vama.
Kontaktirajte nas
We create your image ...