Teleskopski jarboli na izvlačenje – mobilni (pokretni) jarboli za sve vrste promocija

Dimenzije: h 5m
Cena: OD 240€ + PDV

Teleskopski jarboli su izrađeni od aluminijuma – stabilni i vrlo efektni u prostoru

Podesiv po visini i nudi mogućnost da u zavisnosti od visine prostora da podesite krajnju visinu jarbola, jarboli su samim tim izuzetno pogodni kako sa spoljašnje tako i za unutrašnje isticanje zastava u prostoru.Teleskopski jarboli su visine do 5 metara, u gornjoj zoni se nalazi G nosač na koji se kači zastava, poseduje teg u donjoj zoni kao i čvrsto plastično water teg postolje koje teleskopskom jarbolu daje izuzetnu stabilnost.

Teleskopski podesivi jarboli su pogodni za sajamske manifestacije na otovrenom ili u zatvorenom prostoru

pokretni jarboli koriste se za razne vrste promocija na otvorenom, lako se montiraju – demontiraju. Pogodni i za spoljašnje brendiranje i isticanje zastava, ne zahtevaju komplikovanu montažu i dozvole jer su mobilni, lako su pokretni i veoma upotrebljivi. Stabilnost postolja i vetro-propusnost zastava dozvoljava udare vetra pri spoljašnjem korišćenju do čak 30/kmh bez gubljenja stabilnosti jarbola.

Teleskopski jarboli karakteristike:

Teleskopski jarbol se izvlači do 500cm visine.
Postolje mobilnog jarbola je iz 4 segmenta, jedan segment je dimenzija 40x40cmx15cm. Zapremina je oko 80 L vode ili ko 80 kg.Teleskop – pokretna šipka na vrhu (120cm kao kod standardng G nosača), četvorodelni tank i PVC prstenovi za fiksaciju zastave za jarbol čine komplet – teleskopskog jarbola. Zastava se naručuje opciono, a preporučena dužina zastave je 120 cm x 250 cm.

Cena teleskopskog jarbola bez zastave je 240 eur + PDV, doplata za zastavu 120 x 250 cm je 30 eur + PDV.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Dodatni sadržaj:
Kontaktirajte nas
We create your image ...