Teleskopski jarboli na izvlačenje mobilni (pokretni) jarboli za sve vrste promocija

Dimenzije: h 5m
Cena: OD 240€ + PDV

Teleskopski jarboli su izrađeni od aluminijuma – stabilni i vrlo efektni u prostoru

Podesiv po visini i nudi mogućnost da u zavisnosti od visine prostora da podesite krajnju visinu jarbola, jarboli su samim tim izuzetno pogodni kako sa spoljašnje tako i za unutrašnje isticanje zastava u prostoru.Teleskopski jarboli su visine do 5 metara, u gornjoj zoni se nalazi G nosač na koji se kači zastava, poseduje teg u donjoj zoni kao i čvrsto plastično water teg postolje koje teleskopskom jarbolu daje izuzetnu stabilnost.

Teleskopski podesivi jarboli su pogodni za sajamske manifestacije na otovrenom ili u zatvorenom prostoru

pokretni jarboli koriste se za razne vrste promocija na otvorenom, lako se montiraju – demontiraju. Pogodni i za spoljašnje brendiranje i isticanje zastava, ne zahtevaju komplikovanu montažu i dozvole jer su mobilni, lako su pokretni i veoma upotrebljivi. Stabilnost postolja i vetro-propusnost zastava dozvoljava udare vetra pri spoljašnjem korišćenju do čak 30/kmh bez gubljenja stabilnosti jarbola.

Teleskopski jarboli karakteristike:

Teleskopski jarbol se izvlači do 500cm visine.
Postolje mobilnog jarbola je iz 4 segmenta, jedan segment je dimenzija 40x40cmx15cm. Zapremina je oko 80 L vode ili ko 80 kg.Teleskop – pokretna šipka na vrhu (120cm kao kod standardng G nosača), četvorodelni tank i PVC prstenovi za fiksaciju zastave za jarbol čine komplet – teleskopskog jarbola. Zastava se naručuje opciono, a preporučena dužina zastave je 120 cm x 250 cm.

Cena teleskopskog jarbola bez zastave je 240 eur + PDV, doplata za zastavu 120 x 250 cm je 30 eur + PDV.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
TELESKOPSKI JARBOLI - MOBILNI JARBOLI
Dodatni sadržaj

Teleskopski Jarbol sa Zastavom – Mobilna Reklama Koja Privlači Polgede

Izuzetna Mobilnost – Oznaka Vašeg Prostora ili Promocije u Pokretu

Otkrijte prednosti teleskopskog jarbola sa zastavom kao savršene mobilne reklame. Izrađen od aluminijuma, visine do 5m, ovaj jarbol je idealan za isticanje vašeg brenda ili poruke gde god da se nalazite.

1. Mobilni jarbol za Bezbroj Mogućnosti

U ponudi imamo modela teleskopskog jarbola koji zadovoljava različite potrebe za obeležavanje, promocije i prezentacije. Teleskopski jarbol sa rezervoarom za pesak ili vodu pruža stabilnost i omogućava brzo postavljanje bez napora i opterećenja.

2. Praktičnost u Pokretu – Lak za Prenos i Upotrebu

Sa G nosačem, tegom i odgovarajućim postoljem, teleskopski jarbol je praktičan i lako prenosiv. Od unutrašnjih događaja do otvorenih prostora, ovaj jarbol pruža fleksibilnost bez gubitka svoje efikasnosti.

3. Dimenzije Zastave po Meri – Za pun potencijal Vizuelnog Utiska

Preporučene dimenzije zastave za teleskopski jarbol su 300×110 cm ili 300×80 cm, prilagođene da istaknu vašu poruku sa stilom. Vaš brend zaslužuje da se istakne, a mi pružamo savršeno rešenje.

4. Izdržljivost na Vetar – Bezbedno do 25 km/h

Kada se koristi na otvorenom, teleskopski jarbol može izdržati udare vetra do 25 km/h, obezbeđujući stabilnost i vidljivost vaše zastave. V

Osvježite Vašu Reklamu s Teleskopskim Jarbolom – SWA TIM Jarboli.
Kontaktirajte nas
We create your image ...