TITANIUM BAMBOO Drvena hemijska olovka

Dimenzije: Ø 1.1 x 13.7 cm
Cena: 0,44 €

Titanium Bamboo – Prirodna Elegancija u Vašim Rukama

Titanium Bamboo drvena hemijska olovka je spoj prirodne lepote i funkcionalnosti. Ova olovka od bambusa donosi toplinu i jedinstveni šarm svakom korisniku, čineći svaki trenutak pisanja posebnim. Sa dimenzijama Ø 1.1 x 13.7 cm, Titanium Bamboo je savršeno izbalansiran i ergonomski dizajniran za udobno pisanje.

Zašto baš olovka od bambusa, Materijal sa karakterom i ekološkom porukom

Olovka je izrađena od bambusa, prirodnog materijala koji ne samo da pruža osećaj prirode u vašim rukama, već i doprinosi očuvanju životne sredine. Svaka olovka je jedinstvena, sa karakterističnim žitkom i teksturama bambusa, što je čini prirodno lepom. Titanium Bamboo drvena hemijska olovka kombinuje prirodnu eleganciju sa praktičnošću.

Hemijska olovka sa prefinjenim stilom elegancije

Titanium Bamboo je više od obične hemijske olovke. Njena elegantna bež boja i prirodni materijal čine je idealnim dodatkom za svakodnevno pisanje. Ne samo da je funkcionalna, već i stilizovana, čineći je pogodnom za sve prilike, od profesionalnih sastanaka do ličnih beležaka.

Informacije o štampi:

Za personalizaciju vaše Titanium Bamboo olovke, preporučujemo lasersku štampu. Naša preporučena dimenzija štampe je 4.5 x 0.6 cm, što omogućava elegantan i trajan način da dodate svoj lični pečat ovoj olovci.

Opšte informacije

Šifra: 10.184.71
Model: TITANIUM BAMBOO
Boja: Bež
Dimenzije: Ø 1.1 x 13.7 cm
Pakovanje: 1000/50
Neto težina: 0.01 kg
Materijal: Bambus
Tip proizvoda: Hemijska
Preporučena vrsta štampe: Laser
Preporučena dimenzija štampe: 4.5 x 0.6 cm

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...