PVC trake za cene

reklamni materijal-swa-tim-trake-za-cene-pvc-trake-za-police-pvc-trake-za-cene-providne-plasticne
Dimenzije: iz tabele
Cena: od 1.13 €

PVC traka za cene je providna plastična traka koja se sastoji od dva providna zida (dve spojene pvc trake) čijim povlačenjem se dobija prostor za ubacivanje štampane komunikacije na kojoj se nalazi cena proizoda.
Montaža trake na policu – na poleđini trake se nalalzi providna duplofan traka i uklanjanjem poleđine na prethodno očišćenu površinu se zalepi pvc traka koja služi kao nosač cena.
Širina trake za cene dostupna u tri različite širine ukupne dužine 1 metar. Naravno ovu traku je moguće vrlo lako iseći makzama i lepiti na police u dužini prema potrebi, ili je moguće celu policu prelepiti pvc trakama i cene ubacivati na mesta koja želite da označite.
Samolepljive lajsne za isticanje cena proizvoda na policama su vrlo praktičan i funkcionalan proizvod koji ima svoju praktičnu namenu , a svaki trgovac i zakonsku obavezu za pravilnim isticanjem cena na prodajnom mestu.

PVC TRAKE ZA POLICE SU SAMOLPELJIVE I LEPE SE NA FRONT POLICE, TRAKA JE POTPUNO TRANSARETNA (PROVIDNA)
Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik PVC trake za cene
DIMENZIJE I CENOVNIK PVC TRAKA ZA CENE33:
Artikal Cena
Traka za cene TC00 26mm širine x 1000mm 1.23 €
Traka za cene TC01 40mm širine x 1000mm 1.94 €
Traka za cene TC02 50mm širine x 1000mm 2.48 €
Dodatni sadržaj
TRAKE ZA CENE - PVC TRAKE ZA POLICE- PVC TRAKE ZA CENE TRAKE ZA CENE - PVC TRAKE ZA POLICE- PVC TRAKE ZA CENE TRAKE ZA CENE - PVC TRAKE ZA POLICE- PVC TRAKE ZA CENE
Kontaktirajte nas
We create your image ...