PVC trake za cene

PVC trake za cene
Dimenzije: iz tabele
Cena: od 1.13 €

PVC Trake za Police: Transparentni Nosilac Cena

PVC traka za cene predstavlja providnu plastičnu traku koja s elepi na policu

konstruisanu od dva transparentna zida, omogućavajući jednostavno ubacivanje štampane komunikacije, uključujući cene proizvoda. Ova praktična traka olakšava isticanje cena na policama u maloprodajnim prostorima.

Jednostavna i brza montaža na Polici: Zahvaljujući providnoj duplofan traci na poleđini, montaža je brza i jednostavna. Samo uklonite zaštitni sloj sa poleđine trake i zalepite je na prethodno očišćenu površinu police. Ova traka služi kao idealan nosač za isticanje cena.

Dostupne veličine i šrine PVC traka za cene: PVC trake za cene su dostupne u tri različite širine, sa ukupnom dužinom od 1 metra. Međutim, fleksibilnost ovog proizvoda omogućava vam da je lako prilagodite vašim potrebama. Možete je iseći na željenu dužinu ili je koristiti kao pokrivač cele police, omogućavajući vam da isticanje cena organizujete po vašem izboru.

Praktičnost Samolepljivih Lajsni: Samolepljive lajsne za isticanje cena proizvoda na policama su neophodan alat za svakog trgovca. Osim što olakšavaju isticanje cena, ovi proizvodi su i u skladu sa zakonskim obavezama za pravilno označavanje cena na prodajnim mestima.

Transparentna cena je važna za Vašeg kupca, a za Vas zakonska obaveza: Važno je napomenuti da su PVC trake potpuno transparentne, što ih čini idealnim za diskretno isticanje cena na frontu polica. Ova karakteristika omogućava proizvodima da budu u prvom planu, istovremeno pružajući jasnoću informacija o cenama kupcima.

PVC trake za police su praktičan, funkcionalan i neophodan alat za sve maloprodajne objekte

za trgovce koji žele efikasno isticanje cena i organizaciju prostora na policama. Uz jednostavnu montažu i prilagodljivost, ove trake predstavljaju idealno rešenje za vaše potrebe označavanja cena proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik PVC trake za cene
DIMENZIJE I CENOVNIK PVC TRAKA ZA CENE33:
Artikal Cena
Traka za cene TC00 26mm širine x 1000mm 1.23 €
Traka za cene TC01 40mm širine x 1000mm 1.94 €
Traka za cene TC02 50mm širine x 1000mm 2.48 €
TRAKE ZA CENE - PVC TRAKE ZA POLICE- PVC TRAKE ZA CENE TRAKE ZA CENE - PVC TRAKE ZA POLICE- PVC TRAKE ZA CENE
Kontaktirajte nas
We create your image ...