Providne nalepnice sa štampom

Dimenzije: po upitu
Cena: od 13 - 18 €/m2

Štampanje providnih nalepnica (CMYK + bela)

pored bele podloge možemo da Vam ponudimo i štampu na transparentnim PVC folijama čime se štampana forma posebno naglašava, a podloga na koji se lepi ostaje u svojoj osnovi bez ikakvih promena. Transparentne nalepnice mogu biti u svim dimenzijama i oblicima po zahtevu klijenata, a štampa koja se radi do punog kolor aje uv i vodo-otporna.

Providne nalepnice u obliku po želji

se proizvde tehnikom digitalne ploter štampe u zavisnosti od grafičke prirpeme naručioca (sa ili bez bele boje u pripremi).Transparentne nalepnice su odličan način za označavanje, brendiranje ili obeležavanje svih vrsta proizvoda, ambalaže, dekoraciju izloga ili prostora…
Cena transparentnih – providnih nalepnica: 13 – 18 eur/m2

Štampa nalepnica na providnoj foliji u svim oblicima i formatima

Korišćenjem savremene tehnologije Latex i UV štampe u mogućnosti smo da pored osnovne palete boja štampamo i belu boju najvećeg inteziteta i kvaliteta,radimo kaširanje na različite vrste providnih materijala. bez ograničenja po pitanju formata grafike kao i isecanje u krivolinijskim oblicima po zahtevu naručioca. Na ovaj način Vaš dizajn nema prepreka i samo mašta grafičkog dizajnera može da ograniči izgled finalnog proizvoda.

Pustite mašti na volju kod nas je sve izvodljivo.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...