SWA TIM d.o.o. uslovi korišćenja web sajta

Prihvatanje uslova korišćenja

Dobrodošli na naš sajt, uslovi korišćenja služe da Vas informišu o svim pravima i obavezama koji proističu iz poslovne saradnje koja je ugovrena sredstvima komunikacije putem web sajta, e-maila ili brojeva telefona koji su navedeni na sajtu. Molimo vas da pažljivo pročitate i sledeće uslove korišćenja, ako nas kontaktirate smatražemo da ste saglasni sa uslovima koji su navedeni na ovom linku.

Izmena uslova korišćenja

Pristupom i korišćenjem našeg sajta, automatski prihvatate sve uslove, smernice i pravila koja su ovde navedena. Swa Tim doo zadržava pravo da bez prethodne najave izmeni uslove korišćenja koja je dužan da objavi na linku sajta. Važno je da redovno pratite ažuriranja, a za svaku nejasnoću i pojašnjenja Vma sotjimo na raspoilaganju. Slažete se da vas obaveštavamo o promenama putem elektronske pošte nakon Vaše dobrovoljne prijave na naš newsletter, sa kojeg se u svakom trenutku svojevoljno možete odjaviti bez ikakvog obaveštenja. Ukoliko dalje primate obaveštenja, kontaktirajte našu korisničku podršku kako bi slanje obaveštenja odmah obustavili.

Opšti uslovi korišćenja

Sva onlajn transakcije na www.reklamnimaterijal.com podležu pozitivnim noramama i zakonima Republike Srbije. Swa Tim doo ne snosi odgovornost za kašnjenja ili štetu nastalu izvan naše kontrole. Alati za kreiranje dokumenata na sajtu su vlasništvo Swa Tim doo. Porudžbine se smatraju prihvaćenim prihvatanjem uslova korišćenja. Uslovi korišćenja podležu zakonima Republike Srbije.

Rezervacije i promena cene nakon rezervacije

Sve porudžbine su podložne prihvatanju ili ne prihvatanju od strane Swa Tim doo. Zadržavamo pravo da odbijemo porudžbinu bez povraćaja ukoliko je roba urađena nakon pismenog prijema porudžbenice. Takođe, možemo promeniti cenu nakon prijema porudžbine, o čemu će kupac biti pismeno obavešten ( tek nakon prihvatanja korekcija nastavljamo sa realizacijom porudžbine).

Povraćaj

Zbog prirode proizvoda koji se uglavom radi prema zahtevima naručioca, povraćaj nije moguć nakon slanja ili tokom procesa dostave puitek kurirske službe. Zahtevi za neispravne ili oštećene proizvode moraju biti podneti pisanim putem u roku od tri radna dana od prijema robe. Zamena je moguća samo za nepravilno obrađene porudžbine. Roba koja se sumnjiči da je zloupotrebljena ili nepravilno korišćena neće biti zamenjena.

Garancija

Swa Tim doo ne daje garanciju za proizvode. Zamena je moguća samo za proizvod koji je kupac kupio do nas, i to samo u slučajevima ukoliko nije urađena personalizacija štempe prema grafičkoj pripremi naručioca.Robu koje je odštampana nije moguće zameniti za drugi proizvod, niti je moguće izvršiti povržaj nakon uštampavanja robe prema instrukcijama naručioca posla.

Kontaktirajte nas
We create your image ...