VISEĆE REKLAME HENGERI – REKLAMNE VISLICE – PLAFONSKE REKLAME

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

VISEĆE REKLAME HENGERI – REKLAMNE VISLICE – PLAFONSKE REKLAME

Viseće reklamne komunikacije su odličan način da na jednostavan i ekonomičan način skrente pažnju na Vašu ponudu ili brend kojim komunicirate. SWA TIM izrađuje viseće reklme u svim oblicima na laganim foreks ili penastim materijalima tehnikom direktne UV štampe jednostrao ili dvostrano prema zahtevu klijenta, a takođe kod nas možete pronaći i kompletnu opremu u vidu plafonskih nosača i opruga na koju se postavlja štampana komunikacija.Mi Vam nudimo odličan izbor materijala u različitim debljinama, štampu u obliku i veličini po želji, izuzetan kvalitet štampe u visokoj rezoluciji na mašini nove generacije HP 750 sa originalnim bojama koje su ekološki prihvatljive u vrlo kratkim rokovima.

NOSAČI VISEĆIH PLAFONSKIH KOMUNIKACIJA KOJE SE KAČE NA PLAFON

Plafonski nosač pene, plafonsko samolepivo dugme koje se pomoću duplofan trake lepi na plafon, u donjoj zoni se nalazi prostor za oprugastu zakačku opruge ili silka. Deklarisano je na 0,5kg nosivosti, za veću nosivost je potreban veći broj nosača koji se raspoređuju u razmaku. U ponudi je po ceni od 0,50 eur/kom+pdv.

Oprugasti nosač pene, spiralna rastegljiva žica koja ima zakačku sa donje i gornje strane.Gornja zona ima zakačku koja se kači na plafonski nosač, a donja za penastu komunikaic ju, deklarisana na 0,5kg nosivosti,ako je veći teret stavljamo više opruga.U ponudi je SWA TIM-a ceni od 0,50/kom+pdv.

Proizvodnja i prodaja visećih reklama i komunikacija, izrada za 24 do 48h.Cenovnik VISEĆE REKLAME HENGERI – REKLAMNE VISLICE – PLAFONSKE REKLAME

MaterijalDebljina materijalaCena sa štampomSecenje po obliku CNC
pena ili foreks3 mm18 eur / m2/td>+ 20%
pena ili foreks5 mm25 eur / m2/td>+ 20%
Minimalna količina za obračun je 0,5m2
* Cena uključuje direktnu štampu i pravolinijsko sečenje * Doplata za krivolinijsko sečenje je +20% na cenu štampe * Navedene cene su bez PDV-a

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas
  • Noviteti

We create your image ...