X BANER 80 X 200 CM

reklamni materijal-swa-tim-XBANER-100-X-200-CM-rasklop
Dimenzije: 80X 200 cm
Cena: 50 € + PDV

Standardni X baner u dimenzijama 80 x 200 cm

je baner odličnih dimenzija, veoma vidljiv i sa jako pristupačnom cenom. Štampa se radi u digitalnoj tehnici do punog kolora. X baner sačinjavaju sledeći elementi: al konstrukcija, štampa na polipropilenu i prenosna torba od šoteksa.

Odlična upotrebna vrednost za promocije i prezentacije proizvoda i brenda

Odlična je za dekoraciju izloga, prodajne salone, sajamske preznetacije, in door promocije… Brza ali laka zamena štampe i odličan kvalitet konstrukcije garantuju dugotrajnu eksploataciju ovog odličnog proizvoa koji je u ponudu po vrlo povoljnim cenama. Rok izrade 24 h od dostave grafičkog rešenja.

Promotivni X baneri – super cena

Naši promo baneri su karakteristični po pažljivo izabranim konstrukcijama vrhunskog kvaliteta i latex štampi u HD rezoluciji pa je vizuelni efekat na najvišem nivou. Ako su Vam potrebni promotivni baneri za promocije, prezentacije, seminare, kongrese, unutrašnje ili spoljašnje prezentacije onda je X baner odlično rešenje.

Rebrendiranje – zamena štampe za X baner u roku od 24h

brza zamena štampe, jednostavna montaža i demontaža ovaj proizvod čine vrlo upotrebljavim za više promocija, čime se povećava upotrebna vrednost konstrukcije i štampanog polipropilenskog platna.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Dodatni sadržaj
CENA X BANERA 80 X 200 CM SA ŠTAMPOM JE 50 eur + pdv.
Kontaktirajte nas
We create your image ...