X Baneri, reklamni X baneri, proizvodnja i prodaja reklamnih banera

Reklamni baneri sa štampom, izrada za 24h od potvrde posla

X banere čini jednostana aluminijumska konstrukcija sa štampom na vinil platnu u punom koloru. X BANERI su lagani, lako prenosni, veoma praktični, jednostavni za montažu-demontažu.U uglovima odštampane površine se nalaze četiri metalne ringlice pomoću koje se platno zateže na konstrukciju, a štampana komunikacija postaje glatka i ravnomerno zategnuta pa se reklamna poruka prezentuje na vrlo reprezentativan način.

Upotreba X pano banera za promociju brenda

X baner su pogodni za prezentacije na sajmovima, promocijama, dekoraciju izloga, za izlaganje posebnih ponuda u prodajnim i izložbenim salonima, hotelima, restoranima. X baner konstruckije su pogodne za laku zamenu štampe – tzv. rebrendiranje pa se jadna konstrukcija može koristiti za više reklamnih kampanja.

Cena X banera sa štampom (Latex štampa ekološkim bojama u vrhunskom kvalitetu)

SWA TIM Vam nudi X BANERE u više različitih dimenzija sa digitalnom štamopm do punog kolora u visokoj rezoluciji (foto kavlitet štampe) na mašinama poslednje genarcije.Iskazna cena obuhvata konstrukciju, štampu i prenosnu torbu (sve komplet bez skrivenih troškova), u cenu nije uračunat PDV od 20 %.

Kontaktirajte nas
We create your image ...