Zamena štampe, Rebrendiranje Beach Flag zastava

Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

Zamena štampe – rebrendiranje mobilnih zastava

Rebrendiranje beach falg konstrukcija je način da se na vrlo efikasan i ekonomičan način iskoristi postojeća konstrukcija mobilnog sistema za nove reklamne poruke, kampanje, sajamske nastupe i prezentacije. Zato je naša preporuka da se prilikom prve kupovine uvek bira kvalitetnija konstrukcija koja može da se koristi za više rebrendiranja.

Na čemu se radi štampa za beach flag zastave ?

Digitalna štampa se radi na modernim mašinama koje su bazirane na sublimacionoj tehnologiji, bojama koje su ekološki ispravne bez neprijatnih mirisa i štetnih isparenja. Samo platno se radi na poliesteru koje je savitljivo i vetropropusno. Mi koristimo kotirane materijale evropskog porekla koji su izuzetno pogodni za štampu i vrlo su izdržjivi pri spoljnim uslovima korišćenja, a originalna boja garantuje UV i vodotpotrnost grafike pri atmosferskim uticajima spoljašnje sredine.Nakon urađene štampe boje se termofiksira čime se produžava životni vek štampanog otiska na platnu.

Rok izrade i zamene odštampanog platna

Rok izrade štampanog polipropilenskog platna je 24h od dostave grafičkog rešenja za štampu i potvrde posla.
Tekstlno platno možete preuzeti ličino ili ga možemo poslati na Vašu adresu brzom kurirskom službom pa je rok izrade i isporuke veoma kratak od momenta porudžbine.

Šta ulazi u cenu štampanog platna za pokretne zastave ?

U cenu ulazi jednostrana štampa koja je jednostrano štampana, ali je dvostrano vidljiva (druga strana je vidljiva u miror – ogledalo efektu) sa štampom koje podjednako intenzivna.

Sve iskazane cene u donjoj tabele su bez skrivenih troškova, u cenu nije uračunat PDV u iznosu od 20 %.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...