Zastave velikih formata

ZASTAVE VELIKIH FORMATA
reklamni-materijal-swa-tim-stampa-na-mesh-platnu-min
reklamni-materijal-swa-tim-stampanje-zastava-zastave-velikih-formata-min
reklamni-materijal-swa-tim-stampanje-zastava-zastave-velikih-formata01-min
Dimenzije: po upitu
Cena: 10 eur/m2+ pdv

Proizvodnja i prodaja zastava velikog formata :

Naša proizvodnja obuhvata štampanje zastava velikih formata na visokokvalitetnom zastavskom poliesteru, prilagođenom za različite potrebe spoljašnje i unutrašnje dekoracije, evente, sportska, društevne i kulturna dešavanja. Stavramo dekorativna i reklamna rešenja koja će izdvojiti Vaš prostor ili događaj stvarajući atraktivnu i autentičnu atmosferu.

Zastave za spoljašnju dekoraciju :

Zastave za spoljnu dekoraciju pružaju vizuelno privlačno rešenje, izrađene su od kvalitetnog poliestera težine 115 grama po kvadratnom metru, poznatog kao “pun zastavski materijal”. Takođe, nudimo i zimske zastave na perforiranom flag mesh materijalu, koji omogućava veću vetropropusnost, idealnu za vetrovitije periode. Ove zastave su idealne za postavljanje na fasade, unutrašnje prostorije i druge reklamne površine.

Zastave za unutrašnju dekoraciju :

Kolekcija zastava za unutrašnju dekoraciju izrađena je od visokokvalitetnog satena ili poliestera u zavsisnoti od namene. Ovi proizvodi se odlikuju kvalitetnom štampom i doradom koja je prilagođena unutrašnjoj dekoraciju, a pop potrebi se ukrašavaju i dodatnim dekorativnim resama. Satenski materijal doprinosi ekskluzivnom izgledu, čineći ove zastave dominantnim u prostoru. Idealne su za postavljanje u kabinetima državnih institucija, preduzećima ili drugim unutrašnjim prostorijama koje zahtevaju sofisticiranu dekoraciju.

Kvalitetne zastave velikih formata

Bez obzira da li je reč o privlačenju pažnje na otvorenom ili stvaranju elegantne atmosfere unutar prostora, naše zastave će ispuniti vaše zahteve. Izrađene od kvalitetnih materijala i štampane sublimacijom, originalnim bojama koje su ekološki ispravne naše zastave garantuju dugotrajnost i postojanost boja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Zastave velikih formata
Zastave Dimenzije po želji Cena
Poliester 115 gr (pun materijal) sa štampom i doradom Format bez ograničenja 9-13 eur/m2 + PDV
Poliseter 135 gr (rupičasti) meš sa štampom i doradom Format bez ograničenja 10-15 eur/m2 + PDV
Kontaktirajte nas
We create your image ...