ZASTAVE VELIKIH FORMATA

ZASTAVE VELIKIH FORMATA
Dimenzije: po upitu
Cena: 10 eur/m2+ pdv

Proizvodnja i prodaja zastava velikog formata :

Naša proizvodnja obuhvata štampanje zastava velikih formata na visokokvalitetnom zastavskom poliesteru, prilagođenom za različite potrebe spoljašnje i unutrašnje dekoracije, evente, sportska, društevne i kulturna dešavanja. Stavramo dekorativna i reklamna rešenja koja će izdvojiti Vaš prostor ili događaj stvarajući atraktivnu i autentičnu atmosferu.

Zastave za spoljašnju dekoraciju :

Zastave za spoljnu dekoraciju pružaju vizuelno privlačno rešenje, izrađene su od kvalitetnog poliestera težine 115 grama po kvadratnom metru, poznatog kao “pun zastavski materijal”. Takođe, nudimo i zimske zastave na perforiranom flag mesh materijalu, koji omogućava veću vetropropusnost, idealnu za vetrovitije periode. Ove zastave su idealne za postavljanje na fasade, unutrašnje prostorije i druge reklamne površine.

Zastave za unutrašnju dekoraciju :

Kolekcija zastava za unutrašnju dekoraciju izrađena je od visokokvalitetnog satena ili poliestera u zavsisnoti od namene. Ovi proizvodi se odlikuju kvalitetnom štampom i doradom koja je prilagođena unutrašnjoj dekoraciju, a pop potrebi se ukrašavaju i dodatnim dekorativnim resama. Satenski materijal doprinosi ekskluzivnom izgledu, čineći ove zastave dominantnim u prostoru. Idealne su za postavljanje u kabinetima državnih institucija, preduzećima ili drugim unutrašnjim prostorijama koje zahtevaju sofisticiranu dekoraciju.

Kvalitetne zastave velikih formata

Bez obzira da li je reč o privlačenju pažnje na otvorenom ili stvaranju elegantne atmosfere unutar prostora, naše zastave će ispuniti vaše zahteve. Izrađene od kvalitetnih materijala i štampane sublimacijom, originalnim bojama koje su ekološki ispravne naše zastave garantuju dugotrajnost i postojanost boja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...