Zaštitni prsluci, HTZ oprema, radni sigurnosni prsluci sa štampom

Uvoz, brendiranje i prodaja zaštitnih prsluka. Zaštitni floruscnetni prsluci za obeležavanje su deo obavezne HTZ opreme za obeležavanje radnika. Takođe u ponudi imamo i dečije prsluke za obeležavanje učenika u cilju bezbednosti dece pešaka u saobraćaju.Sve radne presluke radimo sa štampom po zahevu klijenata. Prsluke iz naše ponude odlikuje visok kvalitet, usklađenost sa zakonskom regulativom, materijal koji je prijatan za nošenje i istovremeno vrlo izdržljiv i upotrebljiv u standardnim radim uslovima.

Kako se štampaju zaštitni radni prsluci

Prsluci se štampaju tehnikom sito štampe ili tehnikom digitalne štampe u zavisnosti od tiraža i grafičke pripreme za štampu. Prsluci iz naše su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost tokom nošenja, istovremeno garantujući izdržljivost i prilagodljivost u svim radnim uslovima.Štampanje zaštitnih prsluka se obavlja tehnikom sito štampe ili digitalnom štampom, obezbeđujući visok nivo preciznosti i jasnoće štampe.

Radni fluo prsluk sa reflektujućim trakama povećava vidljivost i obezbeđuju dodatnu sigurnost radnika

pored zakonske obaveze da se označe radnici na gradilištu, radni prsluci suže i za uniformisanje radnika na parkingu, obezbeđenja na događajima, radnika u magacinima.Paštitni prsluci nisu samo obavezna oprema na gradilištima i sličnim radnim mestima – oni su ključni za obezbeđivanje sigurnosti vaših radnika. Naša paleta prsluka sa štampom omogućava vam da na najefikasniji način obeležite radnike, povećavajući njihovu vidljivost i smanjujući rizik od potencijalnih nezgoda.

Cena zaštitnih prsluluka variraju u zavisnosti od modela

ispod svakog modela imate cenu radnog htz prsluka, cene su bez štampe i bez uračunatog PDV-a. Cena štampe zavisi od količine prsluka i grafičke priprem za štampu (broja boja, veličine i broja pozicija za štampu).Sigurnost vaših radnika je naš prioritet. Cene zaštitnih prsluka variraju u zavisnosti od modela, dok cena štampe zavisi od dizajna i drugih specifičnih faktora.

Odaberite zaštitne prsluke sa štampom kako biste osigurali sigurnost i efikasno obeležavanje Vaših kolega, istovremeno doprinoseći prepoznatljivosti vaše kompanije.

Kontaktirajte nas
We create your image ...