Ženski reklamni i radni prsluk FEEDBACK WOMEN

reklamni materijal-radna oprema-FEEDBACK WOMEN-boja crvenaa
Dimenzije: S, M, L, XL, XXL
Cena: 9,90 €

Feedback Women ženski Reklamni i Radni Prsluk – Stil, Funkcionalnost i Elegancija

Feedback Women ženski softshell prsluk

je savršen izbor za one koji traže elegantan i funkcionalan dodatak svom radnom okruženju ili svakodnevnom izgledu. Ovaj prsluk je dostupan u privlačnoj crvenoj boji i nudi niz praktičnih karakteristika:

Dizajn i materijali:

Ovaj ženski prsluk je blago strukiran, ističući žensku figuru na sofisticiran način. Visoka kragna dodaje dozu stila i dodatnu toplotu u hladnim uslovima. Izrađen je od mekog i izdržljivog softshella, koji pruža udobnost tokom celog dana.

Praktični džepovi:

Feedback Women prsluk dolazi sa dva prostrana džepa napred, idealna za čuvanje sitnica ili grejanje ruku. Takođe, poseduje i jedan džep sa desne strane grudi sa rajsferšlusom, omogućavajući vam da sigurno čuvate vaše dragocenosti ili manje predmete koje želite brzo dostupne.

Dostupne veličine:

Ovaj prsluk je dostupan u širokom rasponu veličina, uključujući S, M, L, XL i XXL, kako bi se obezbedilo da svaka žena može pronaći odgovarajuću veličinu za sebe.

Feedback Women ženski Softshell prsluk je više od običnog radnog ili reklamnog materijala – to je sinergija stila, udobnosti i praktičnosti

Ovaj prsluk se lako prilagođava različitim okruženjima, bilo da ga koristite na radnom mestu ili kao deo svog svakodnevnog stila. Uz svoj sofisticirani dizajn i praktične karakteristike, ovaj prsluk će sigurno ostaviti pozitivan utisak na svakoga ko ga nosi.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-women-boja-crna Crna
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-women-boja-crvenaa Crvena
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-women-boja-plava Plava
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-women-boja-tamno-siva Tamno-siva
reklamni-materijal-radna-oprema-feedback-women-boja-velicine Veličine
Kontaktirajte nas
We create your image ...