Izrada svih vrsta nalepnica po želji naručioca

Mi proizvodimo sve vrste nalepnica i samolepljivih stikera u dimenzijama i oblicima po želji naših klijenata. U ponudi imamo jako široku paletu materijala od muflonskih nalepnica za unutrašnju upotrebu do različitih PVC folija za spoljašnju upotrebu.

Materijal za štampanje samolepljivih nalepnica – stikera

Koristimo materijale renomiranih evropskih brendova sa mat, sjajnim ili polusjajnim površinama, a muflonske nalepnice se dodatno plastificiraju mat ili sjajnom plastifikacijom. U ponudi takođe imamo i veliki broj različitih lepkova (pokretni, trajni, sivi lepak, crni lepak) pa čak i nalepnice bez lepka koje se postavljaju na bazi elektrostatike ili magnetne stikere koji se postavljaju pomoću magneta na metalne površine.

Na čemu se štampaju nalepnice za različite vrste namena

Za proizvodnju koristimo najsavremije mašine poslednje generacije, a štampa se radi latex i uv gel tehnologijom za nalepnice koje se štampaju iz rolne i tehnikom digitalne štampe za nalepnice koje se štampaju iz tabaka. Nakon štampanja nalepnice se opsecaju pomoću katera iz rolne ili flet katera ako su nalepnice u tabaku.

Izrada magentnih nalepnica sa dizajnom u obliku po želji naručioca

Magnetna folija je printabilna, postoji mogućnost optičkog isecanja u oblicima ruterom ili štancovanjem pa je moguće izraditi vrlo atraktivne krivolinijskE proizvode. Sama magnetna folija je dostupna u više različitih debljina (mi najčeće koristimo 0,5 ili 0,6 mm debljine za reklamne magnete, a 0,8 mm za stkere koji se postavljaju na vozila).

Makismalna širina stikera – CNC isecanje u obliku po želji klijenta

Makismalna širina rolne je 1m a dužina 15 ili 20 metara pa su potencijalne mogućnosti veoma široke. Reklamni magnetni stikeri se standardno štampaju, kaširaju pa plastificiraju sjanom ili mat plastifikacijom. Magnetni stikeri za vozila se kaširaju, pa potom presvlače bezbojnom zaštitnom foljom koja čuva magnetnu nalepnicu od blažih mehaničkih oštećenja, grančica, kamenčića… Pre postavljanja magnetnog stikera na vozilo površina vozila mora biti očišćena i pripremljena za postavljanje stikera.Površina vozila na koji se postavlja magentni stiker ne sme biti korozivna.

Cena štampanih nalepnica – stikera se izračunava prema upitu ( zavisi od količine, vrste materijala i oblika)

cena štampanih nalepnica se određuje u odnosu na vrstu materijala i količinu nalepnice, bitan faktor je tehnologije izrade i same dorade štampanih nalepnica.U poljima ispod kod svake nalepnice imate okvirene cene, a za preciznu ponudu kontaltirajte naše prodajne savetnike kako bi Vam napravili najbolji odnos cena/kvalitet/rok.

PROIZVODNJA – KATOVANJE – ŠTAMPANJE SAMOLEPLJIVIH PVC NALEPNICA U ROKU OD 24 DO 48h NA SVIM VRSTAMA FOLIJA.

Cenovnik Izrada nalepnica
Krivolinijski sečene nalepnice u obliku 12-18 €/m2
Pravolinjske samolepljive nalepnice (sa ili bez zaobljenih krajeva) 12 - 15 €/m2
Nalepnice sa pokretnim lepkom (za repozicioniranje) 10 - 15 €/m2
Nalepnice sa bloc out lepkom (sivi ili crni lepak) 12 - 15 €/m2
Nalepnice na peskirnoj foliji (štampa na peskirnoj podlozi) 15 - 18€/m2
Providne nalepnice sa belom bojom 20-25€/m2
One Way Vision nalepnice (rupičaste nalepnice, svetlo-propusne) 16-20 €/m2
Nalepnice na specijalnim materijalima po upitu
Dodatni sadržaj

Stvaranje Izuzetnih Nalepnica - Vrhunska Tehnologija u Vašoj Službi

Nalepnice bilo kog oblika dobijaju potpuno novo značenje uz najnoviju tehnologiju štampe, svaki detalj vašeg dizajna, pripreme za štampu, sečenja, i kvalitet izrade postaju izuzetni. SWA TIM štamparija Beograd je Vaš pouzdan partner koji će pretvoriti Vaše zamisli u stvarnost, pružajući prepoznatljive, kvalitetne i dugotrajne proizvode.

Raznovrsnost i Kvalitet - Nalepnice po Vašoj Meri

Nudimo različite oblike nalepnica, etiketa i stikera, bilo da su namenjeni promociji kompanije, proizvoda ili ličnoj upotrebi. Boje, dimenzije i vrste materijala prilagodljive su vašim potrebama. Bilo da je reč o brendiranju proizvoda, ukrasnim nalepnicama na poklonima ili nečem trećem...

Cene nalepnica variraju s obzirom na dimenzije, količinu i vrstu materijala

Bez obzira na priliku, SWA TIM pruža pristupačne cene, koristeći znanje i tehnologiju uvek smo raspoloćeni da Va sposavetujemo kako bi Vaše ideje i zamisli pretvorili u stvarnost gotovih finalnih proizvoda vrhunske funkcionalnosti.

Najčešća Pitanja i odgovori za kategoriju proizvoda nalepnice :

Da li mogu dobiti probni otisak pre štampe? Mi smo u mogućnosti pružiti probni uzorak štampe na osnovu dostavljene grafičke pripreme naručioca (probni uzorsak se naplaćuje po minimalnoj ceni od 0,5m2 utroška materijala za standarden materijale, odnosno po ceni od 1 metra dužni za specijalne materijale ( za porudžbine u vrednosti većoj od 50 eur + pdv, cena uzorka se oduzima od ukupne cene porudžbine).

Koji su rokovi isporuke za nalepnice? Najčešće izrađujemo nalepnie u roku od 1 do 2 radna dana, ali možemo se uklopiti u večinu Vaših zahteva vezano za rokove koji su često i za isti dan, sukcesivnu isporuku za veće serije ili izradu za određeni datum...

Kako se vrši dostava poručenih nalpenica? Dostavu vršimo preko Dejli Kurirske službe, šaljemo pakete isključivo unutar teritorije Republike Srbije, a takođe postoji opcija ličnog preuzimanja na adresi štamparije SWA TIM, takođe dostava je moguća i na Vašu adresu našim vozilom (opcija lične dostave je samo za Beograd i to za proudžbine čija vrednost je veća od 100 eur).

Da li naručene proizvode mogu preuzeti lično? Da, lično preuzimanje je moguće na adresi SWA TIM, Dobanovački put 66a, Zemun - Beograd, radnim danima od 08:30 do 16:30, subotom od 09:00 do 15:00.Preuzimanje se vrši nakon potvrde termina sa Vašim prodajnim savetnikom na info pultu korisničkog servisa.
Kontaktirajte nas
We create your image ...