Istorijske zastave

zastava gvozdenog puka
Dimenzije: od 150x100cm
Cena: od 15 eur + pdv

Istorijske zastave proizvodnja i prodaja, zastava kraljevine Srbije,stare srpske zastave dinastije Nemajića

nudimo mogućnost izrade svih vrsta zastava po Vašem zahtevu, a kategorija istorijske zastave je vrlo popularna za ljude koji drže do tradicije, udruženja koja se bave očuvanjem istorijskih vrednosti i pojedinaca koji žele da sačuvaju deo istorijskog nasleđa.

Istorijske zastave se proizvode na poliesteru za spoljašnju upotrebu ili na satenu ukoliko želite svečanu unutrašnju zastavu

Osim zastava SWA TIM štamparija Beograd -Zemun Vam nudi i mogućnost kupovine opreme za za zastave kao što su koplja, postolja, jarboli…Veliki izbor materijal, originalne boje i vrhunska dorada su osnovna odlika nađih zastava, pozovite nas da se dogovorimo oko svih detalaja.

Proizvodnja istorijskih, ratnih, vojnihi crkvenih zastava sa motivima iz slavne istorije

Kod nas možete naručiti izradu istorijskih zastava u dimenzijama po Vašoj želji. Iz ponude izdvajamo zastave sa grbom Vizantije (Vizantijska zastava), zastave sa grbom Nemanjića (zastava dinastije Nemanjić), zastava gvozdenog puka kao i ostale istorijske zastave koje su obeležile određene istoriske epohe.

Za sve ljubitelje heraldike možemo ponuditi brzu kvalitetnu i povoljnu izradu istorijskih zastava

većinu grafičkih rešenja imamo u našoj arhivi i možemo u vrlo kratkom roku da uradimo zastave na satenu ili poliesteru, sa ili bez ukrasnih resa sa doradom koja je prilagođena Vašim zahtevima (tunel za koplje, ringlice za kačnje, porub u krug…).

Zastave proizvodimo u dimenzijama po želji naručioca (u skladu sa proprorcijom)

Proizvodimo zastave svih namena za spoljanšnje i unutrašnje korišćenje sa kompletnom doradom po zahtevu naručioca.Kao proizvođaći zastava u mogućnsti smo d akompletmnu dodaru prilagodimo zahteviam klijenata i da isporučimo custom proizvod koji je u potpunosti prilagođen

Rokovi za proizvodnju zastava okvirno su dva dana od potvrde posla

U najkraćim rokovima od 24h do 48h smo u mogućnosti da izradimo zastave po zahtevu klijenata, a za precizno definisanje rokova kontaktirajte našu službu prodaje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Cenovnik standardnih dimenzija istorijskih zastava:
Zastava Materijal Dorada/način kačenja Cena po komadu
150x100cm polyester 115gr . horizontalni tunel sa leve strane zastave 15 eur+pdv
200x130cm polyester 115gr . horizontalni tunel sa leve strane zastave 26 eur+pdv
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...