Srpske zastave

Zastava Republike Srbije postoji i koristi se kao Državna zastava i kao Narodna zastava, sa razmerama 3:2 (dužina prema visini). Jasno određene zakonske regulative ne dozvoljavaju odstupanja od zadatih razmera kojih se i mi pridržavamo. Zastava Republike Srbije je horzontalna trobojka sa malim grbom. Narodna zastava je horizontalna trobojka bez grba. Postoji i jasno određeno pravilo isticanja Srpske zastave. Crvena boja na trobojci uvek ide do jarbola. Zastava Republike Srbije se ističe na državnim institucijama, sportskim manifestacijama, prilikom poseta stranih delegacija kao i na ostalim svečanostima .

Zakon o isticanju zastava

Cenovnik zastava
zastave

NARODNA ZASTAVA REPUBLIKE SRBIJE
Horizontalno kačenje

zastave

ZASTAVA REPUBLIKE SRBIJE SA VAZEĆIM GRBOM
Horizontalno kačenje

Državna zastava kvadratnog oblika se zove Standarta a još je poznata i predsednička zastava jer je možete videti jedino u kabinetu predsednika republike kao i predsednika Narodne skupštine

zastave

STANDARTA –ZASTAVA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE

zastave

Zastava Srbije satenska sa postoljem

FASADNI NOSAČI – DRZAČI ZASTAVA

Swa Tim pored proizvodnje zastava poseduje i bravarsku radionicu za izradu nosača i drazača zastava. Mi Vam nudimo mogućnost da na jednom mestu izradite sve vrste zastava po meri i dizajnu po Vašoj želji, kao i sav potreban aksesoar od jarbola, preko polaznih konstrukcija do fasadnih nosača zastava. Fasadne nosače izrađujemo u stabndaradnim dimenzijama iz priloga kao i u dimenznijama po Vašoj želji, nosači su u crnoj boji ali po Vašoj zelji moguće ih je raditi i u Vašim kompanijskim bojama. Ukrasite Vaš poslovni prostor i Vašu fasadu na efektan, dopadljiv i jeftin način, zastave i fadsadni jarbol osvežavaju svaki objekat i daju potpuno eskluzivan izgled svakom objektu.

CENE FASADNIH NOSAČA ZASTAVA I ZASTAVICA :

Jednokraki nosaci zastava :

200cm – 45eur+pdv
150cm – 40eur
100cm – 30eur

Dvokraki nosači zastava:

200cm – 60eur
150cm – 55eur
100cm – 35eur

Cene su bez montaže.