REKLAMNA GALANTERIJA – PROMO POKLONI – POSLOVNI POKLONI – REKLAMNI PROIZVODI – POKLONI ZA KLIJENTE

Reklamni materijal iz naše ponude čini široka grupa reklamnih proizvoda od preko 5000 artikala koji su dostupni u više boja i različitom cenovnom opsegu od ekonomičnih promotivnih poklona za široku distribuciju do sofistificiranih vip poklona iz domena eskluzivne poslovne galnaterije. Našu ponudu čini sublimirana ponuda relevantnih evropskih i domaćih dobavljača, kao i brojni proizvodi iz sopstvene proizvodnje, pa saradnjom sa našom firmom kupujete proizvode iz “prve ruke”.

PROMO POKLONI – POSLOVNI POKLONI

Ponudu poslovnih poklona bi mogli podeliti u nekoliko osnovnih kategorija: reklamni tekstil (koji čini kompletna ponuda reklamnog tekstila i htz oprema koji cene reklamne majice, sportske torbe, reklamne jakne, reklamni prsluci, radna uniforma…), rokovnici i notesi (preko 100 modela rokovnika, notesa, planera i neophodnog aksesoara koji prati ovu kategoriju u više dostupnih boja), serija ekonomičnih poslovnih poklona (kategorija standardnih poklona za standardne vrste promocija), vip pokloni ( eskulzivni poslovni pokloni brendiranih kompanija i bogati promo setovi koji su specijalno kreirani za posebne i važne klijente), pokoni iz kategorije pc gadžeta i tehnologije (veliki broj reklamnih usb memorija, power bankova, muzički i pc aksesoari), eko pokloni (ekološki pokloni od bio razgradivih materijala), kancelarijski reklamni materijal (serija poslovnih poklona za kancelarijsku upotrebu), sezonski reklamni materijal (imamo atraktivnu ponudu reklamnog materijala za sve sezonske prilike pa izdvajamo bogat program letnjih i zimskih promo poklona i reklamnih predmeta), reklamna keramika i porecelan (bogata ponuda reklamnih i kermackih šolja i pepljara), specijalizovane poslovne poklone (reklamni alati, reklamni materijal za decu, reklamna galanterija za dame…).

REKLAMNI PROIZVODI – PROMOTIVNI POKLONI ZA KLIJENTE

Kompletna ponuda reklamnog materijala i reklamne galanterije na jednom mestu je naš strateški cilj, što za naše klijnete znači uštedu vremena i novca jer za stalne komitente imamo lojaliti program podrške, stalne i akcijske popuste, kratke rokove izrade uz poštovanje načela ekonomičnosti u odnosu na zadate rokove, količine i očekivani kvalitet.

METALNE OLOVKE
METALNE OLOVKE
PLASTIČNE OLOVKE
PLASTICNE OLOVKE
DRVENE OLOVKE
DRVENE OLOVKE
EKOLOŠKE OLOVKE
EKOLOŠKE OLOVKE
REKLAMNI MARKERI
REKLAMNI MARKERI
SETOVI OLOVKE
SETOVI OLOVKE
KUTIJE ZA OLOVKE
KUTIJE ZA OLOVKE
PLASTIČNI UPALJAČI
PLASTIČNI UPALJACI
METALNI UPALJAČI
METALNI UPALJAČI
REKLAMNI PRIVESCI
REKLAMNI PRIVESCI
SILIKONSKA GALANTERIJA
BATERIJSKE LAMPE
ALATI
ALATI
USB FLESH MEMORIJE
USB FLESH MEMORIJE
PC GEDŽETI
PC GEDZETI
ROKOVNICI
ROKOVNICI
KORICE ZA DOKUMENTA
KORICE ZA DOKUMENTA
REKLAMNE ŠOLJE
REKLAMNE ŠOLJE
REKLAMNE PEPELJARE
REKLAMNI PEPELJARE
VINSKI SETOVI
VINSKI SETOVI
KUHINJSKI SETOVI
KUHINJSKI SETOVI
TERMOSI
TERMOSI
ČUTURICE I PLJOSKE
CUTURICE I PLJOSKE
TRAKICE
TRAKICE
REKLAMNI NOVČANICI
REKLAMNI NOVCANICI
REKLAMNI KIŠOBRANI
REKLAMNI
REKLAMNE TORBE
REKLAMNE TORBE
DODACI ZA TORBE
DODACI ZA TORBE
DAMSKI SETOVI
DAMSKI SETOVI
OGLEDALA
OGLEDALA
ANTISTRES PROIZVODI
ANTISTRES PROIZVODI
REKLAMNE KESE
REKLAMNE KESE
SATOVI
SATOVI
REKLAMNI BEDŽEVI
REKLAMNI BEDŽEVI
PAPIRNI STIKERI
PAPIRNI STIKERI
VIP POKLONI
VIP POKLONI
KANCELARIJSKI PRIBOR
KANCELARIJSKI PRIBOR
LETNJI PROIZVODI
LETNJI PROIZVODI
ZIMSKI PROIZVODI
ZIMSKI PROIZVODI
PROMO PLASTIKA
PROMO PLASTIKA
CARD HOLDERI
CARD HOLDERI
KALENDARI
KALENDARI
KALKULATORI
KALKULATORI

POKLON SETOVI
POKLON SETOVI
MERNI PRIBOR
MERNI PRIBOR
AUTO OPREMA
AUTO OPREMA
PUTNI PROGRAM
PUTNI PROGRAM
REKLAMNI CEGERI
REKLAMNI CEGERI
ANTISTRES
ANTISTRES
DEČIJI REKLAMNI MATERIJAL
DEČIJI REKLAMNI MATERIJAL
NOVOGODIŠNJI POSLOVNI POKLONI
NOVOGODIŠNJI POSLOVNI POKLONI
POKLON KORPE
POKLON KORPE

BRENDIRANJE REKLAMNIH PREDMETA

Reklamna predmeti iz naše ponude su namenjeni za uštampavanje i brendiranje različitim tehnikama i tehnologijama štampe i laserske gravure. Mi Vam nudimo kompletno rešenje na jednom mestu i isporučujemo kompletan reklamni materijal sa štampom Vašeg logotipa ili brenda koji zastupate (od idejnog rešenja do isporuke na adresu). Imamo specijalnu ponudu sezonskog novogodišnjeg reklamnog materijala, nudimo mogućnost kompletne izrade materijala za seminare, prezentacije, sajmove, kongrese, pres konferencije… Iskoristite naše tehnološke i ljudske resurse, infrastrukturu, dobar lager reklamnog materijala, opremu za štampanje sa kojom raspolažemo i iskustvo u radu od preko 15 godina, a naš prodajni tim koji čine prekaljeni profesionalci ce Vam brzo i efikasno predložiti kvalitetna i praktična rešenja i sigurnu realizaciju zadatih ciljeva u definisanim rokovima. Mi nismo prodavci, mi smo tim ljudi koji nude kompletna rešenja uz poštovanje načela rok/kvalitet/cena.
Jednostavno ako želite pouzdanog poslovnog partnera koji ceni Vaše vreme i novac uz striktno poštovanje rokova i kvalitita Vi ste sigurno već naš sadašnji ili budući klijent.

Reklamni tekstil

Reklamni tekstil je kategorija reklamnog materijala koja ima najširu ponudu reklamnih proizvoda. Proizvodi iz kategorije reklamnog tekstila imaju široku upotrebnu i funkcionalnu vrednost i spadaju u omiljene poslovne poklone. Reklamni tekstil je široko zastupljen i u kategoriji radnih uniformi za sajamske nastupe, kongerese, hostese, promocije i prezentacije, radnike u izložbenim salonima …

ŠTAMPA REKLAMNOG TEKSTILA – TEKSTILNI PROMO PROIZVODI

Ova kategorija predstavlja i njaprodavaniju kategoriju reklamnih poklona i ujedno najomiljenije reklamni proizvode jer reklamne majice, reklamni prsluci, reklamne košulje, reklamni džemperi i puloveri, kravate, sportska oprema za tim bildinge, reklamna oprema za sportsku rekreaciju i drugi proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste cime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja.
Sportska reklreacija, fitnes i spa programi kao i individulani sportovi su u ekspaniziji poslednjih godina i naša ponuda reklamnog tekstila pokriva celu kategoriju različitim modelima reklamnih ranaca, reklamnih sportskih šorceva, sportskih poliester majica, reklamnih sportskih i velnes peškira. Reklamni tekstil je kategorija koja pokriva i letnje i zimske promocije pa u ponudi imamo veliki izbor kačketa, šešira, šorceva za kupanja, ali i bogatu ponudu reklamnih šalova, rukavica, polar proivoda… Ukoliko su Vam potrebnereklamne kongersne ili sportske reklamne torbe imamo pravu ponudu za Vas. Štampom Vašeg logotipa poruke ili brenda na ovim proizvodima dobijate visoko upotrebne i reklamno vrlo efektne proizvode pa se reklamni tekstil sa brendingom namece kao logičan izbor poslovnih ili personalih poklona, a kombinacijom sa širokom ponudom reklamne galanterije vrlo lako je formirate reklamne poklon setove za sve namene i široke ciljne grupe potencijalnih klijenata.

DEČIJI PROGRAM
DEČIJI PROGRAM
PAMUČNI TEKSTIL
PAMUČNI TEKSTIL
POLO MAJICE
POLO MAJICE
DUKSERICE
DUKSERICE
JAKNE I PRSLUCI
JAKNE I PRSLUCI
KAČKETI
KAČKETI
ZIMSKI PROGRAM
ZIMSKI PROGRAM
REKLAMNE TORBE
REKLAMNE TORBE
PEŠKIRI
PEŠKIRI
KECELJE
KECELJE
KOŠULJE
KOŠULJE
KRAVATE
KRAVATE
SPORTSKI PROIZVODI
SPORTSKI PROIZVODI
REKLMANI NESESERI
REKLMANI NESESERI
REKLAMNE PANTALONE
REKLAMNE PANTALONE
ŠEŠIRI
ŠEŠIRI
KESA ZA PAKOVANJE
KESA ZA PAKOVANJE
RADNA ODELA
RADNA ODELA

ROKOVNICI – PLANERI – NOTESI – PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE

Kroz ovu kategoriju nudimo Vam sublimiranu ponudu reklamnih rokovnika, veliku ponudu reklamnih notesa različitih formata i uvek praktišne stone planere. Svi modeli iz ove kategorije su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, suvim žigom ili tehnikama zalotiska i srebrotiska. Pojednini modeli rokovnika imaju eksluzivno pakovanje koje je takodke moguće brendirati time dodatno nagalsiti Vaš brending. Ovo su proizvodi koji spadaju u kategoriju reklamnih proizvoda koji se koriste tokom cele godine, a zabog svoje praktične upotrebljivosti su uvek poželjan poslovni poklon.

BOGAT IZBOR ROKOVNIKA , NOTESA I ROKOVNIKA SA PUNJAČEM

Upravo je ovo kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišcenje vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala čime naši reklamni notesi i rokovnici dostojno reprezentuju Vašu kompaniju tokom korišcenja. Veliki izbor boja korica, kavlitetni i sadržajni knjižni blokovi i mogućnost uštampavanja tradicionllnim tehnikama štampe kao što su sito štapa ili suvi žig uz nove mogucnosti kada je brending u pitanju kao što su laserska gravura ili digitalna štampa u punom koloru bez ograničenja u pogledu grafičke pripreme. Ako uz ove elemente uzmete u obzir i veliki broj dostupnih formata čime se donekle izašlo iz kalsične ponude i otišlo u pravcu prakticne upotrebljivosti danas se možemo pohvaliti reklamnim notesima u A7, A6, A5, B5 formatima ili kod rokovnika velikm brojem modela u B5,A5 i A4 formtu.

SWA TIM – VAŠ PRINT I PROMO PARTNER

Swa Tim – štamparija Beograd -Zemun je Vaš partner za štampu i reklamni materijal, ukažite nam poverenje prilikom izbora promo poklona i možete ocekivati dobre predloge, kreativna graficka rešnja, dobar kvalitet štampe i vrlo kratke rokove isporuke što je uz besplatnu isporuku na Vašu adresu naš adut u poslovnoj saradnji. Promotivno prezentovanje Vaše firme ili proizvoda kroz promotivni materijal je naš posao. Bogatom ponudom promotivnog materijala, od sitne promotivne galanterije do VIP poklona. Posetite nas, u našem izložbenom salonu odaberite promo poklon za Vaše klijente, Vaše poslovne partnere ili zaposlene. Apliciranjem logotipa Vaše firme različitim tehnikama brendiranja dobićete jedinstvene promo poklone.

ROKOVNICI
ROKOVNICI
NOTESI
NOTESI
PLANERI
PLANERI
PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE
PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE
EKO NOTESI
EKO NOTESI

  • Pošaljite upit