Reklamna galanterija

Reklamna galanterija, promotivni i poslovni pokloni za klijente i zaposlene

Reklamni materijal i poslovni pokloni za klijente sa štampom

Reklamni materijal iz naše ponude čini široka grupa reklamnih proizvoda od preko 3000 artikala koji su dostupni u više boja i ru azličitom cenovnom opsegu od ekonomičnih promotivnih poklona za široku distribuciju do sofstificiranih vip poklona iz domena ekskluzivne poslovne galanterije. Našu ponudu čini sublimirana ponuda relevantnih evropskih i domaćih dobavljača, kao i brojni proizvodi iz sopstvene proizvodnje, pa saradnjom sa našom firmom kupujete proizvode iz “prve ruke”.

Promo pokloni, poslovni pokloni sa kompanijskim logotipom i brendingom

Ponudu poslovnih poklona bi mogli podeliti u nekoliko osnovnih kategorija:

Reklamni tekstil (koji čini kompletna ponuda reklamnog tekstila i HTZ oprema). Širok spektar proizvoda koji čine : reklamne majice, sportske torbe, reklamne jakne, reklamni prsluci, radna uniforma, pamučne torbe, poslovni rančevi, konferencijske torbe…)

Rokovnici i notesi preko 120 modela rokovnika, notesa, eko notesa, stonih planera u više dostupnih boja, pakovanja za rokovnike…svi artikli su dostupni u više standaradnih boja i brendiraju se digitalno, sito štampom ili suvim žigom.

Ekonomični poslovni pokloni brojin reklamni proizvodi iz kategorija standardnih poklona za standardne vrste promocija, kao što su olovke, upaljači, privesci, promotivna plastika, reklamni magneti i brojni custom proizvodi.

VIP pokloni ekskluzivni poslovni pokloni, promo setovi koji su kreirani za posebne i važne klijente, pokloni iz ove kategorije se radesa štampom ili personlaizovanim porukama.

Tehnologija : pc gadžeta i reklamne tehnologije veliki broj reklamnih usb memorija, power bankova, muzički i pc aksesoari, zvučnici, slušalice, prenosne baterije…

Ekološki pokloni od bio razgradivih, ekoloških i recikliranih materijala za ekološji osvešćene klijente.

Kancelarijski reklamni materijal, sezonski reklamni materijal (imamo atraktivnu ponudu reklamnog materijala za sve sezonske prilike pa izdvajamo bogat program letnjih i zimskih reklamnih predmeta

Reklamna keramika i porecelan i staklo bogata ponuda reklamnih i keramičkih šolja i pepeljara m, staklenih čaša, flašica za vodu. termosi…

Specijalizovani poslovni pokloni reklamni alati, reklamni materijal za decu, reklamna galanterija za dame, pokloni za majstore, kuhinjski i vinski setovi, tompus setovi za ljubitelje hedonizma i brojni drugi promotivni artikli.

Reklamni proizvodi za sve vrste promocija i aktivacija

Kompletna ponuda reklamnog materijala i reklamne galanterije na jednom mestu je naš strateški cilj, što za naše klijnete znači uštedu vremena i novca jer za stalne komitente imamo lojaliti program podrške, stalne i akcijske popuste, kratke rokove izrade uz poštovanje načela ekonomičnosti u odnosu na zadate rokove, količine i očekivani kvalitet.

Brendiranje reklamnih predmeta i promotivnih artiklala

Reklamni predmeti iz naše ponude su namenjeni za uštampavanje i brendiranje različitim tehnikama i tehnologijama štampe i laserske gravure. Mi Vam nudimo kompletno rešenje na jednom mestu i isporučujemo kompletan reklamni materijal sa štampom Vašeg logotipa ili brenda koji zastupate (od idejnog rešenja do isporuke na adresu).

Novogodišnji korporativni i sezonski program poslovnih poklona za seminare, sajmove, kongrese, pres konferencije…

Imamo specijalnu ponudu sezonskog novogodišnjeg reklamnog materijala, nudimo mogućnost kompletne izrade materijala za seminare, prezentacije, sajmove, kongrese, pres konferencije… Iskoristite naše resurse, infrastrukturu, dobar lager reklamnog materijala, opremu za štampanje kojom raspolažemo i iskustvo u radu od preko 15 godina.Naš prodajni tim čine prekaljeni profesionalci koji će Vam brzo i efikasno predložiti kvalitetna i praktična rešenja.

Promo pokloni sa kompletnim brendiranjem u Swa Tim štampariji su deo nađe stalne ponude

Mi nismo prodavci, mi smo tim ljudi koji nude kompletna rešenja uz poštovanje načela rok/kvalitet/cena,kontaktirajte naše prodajne savetnike i uverite se u stručnost našeg osoblja i širinu ponude koja broji više hiljada različitih artikala.
Ukoliko tražite pouzdanog poslovnog partnera koji ceni Vaše vreme i novac uz striktno poštovanje rokova i kvaliteta Vi ste sigurno već naš sadašnji ili budući klijent.

Poslovni pokloni sa štampom logotipa (kompletan proces brendiranja radimo unutar firme i pratimo kvalitet svih procesa)

odlične cene poslovnih poklona – brza produkcija i uštampavanje proizvoda u vrhunskom kvalitetu štampe, gravure i kompljuterskog veza. Besplatna isporuka za Beograd, a širom Srbije i regiona šaljemo brzom poštom ili preko špediterskih službi prema uhodanoj proceduri sa garantovano najboljim cenama distribucije

Reklamni materijal i poslovni pokloni po odličnim cenama i veoma kratkim rokovima produkcije uz isporuku na adresu klijenta

Ptreuzmite naš elektronski katalog sa sajta ili zatražite štampani katalog koji Vam šaljemo besplatno na adresu Vaše firme, pomoćićemo Vam da nabavka reklamno promotivnih poklona bude lak zadatak koji se radi u kratkom vremenskom roku i maskimalnu pomoć naših prodajnih savetnika.Nudimo kompletan program na jednom mestu sa kompletnim brendingom.

Originalni poslovni pokloni, izrada custom reklamnih proizvoda i kompletna personalizacija prema zahtevu naručioca

Svi proizvodi iz naše ponude su namenjeni za dodatno brendiranje različitim tehnikama štampe, laserskom gravurom, samolepljivim stikerima, uv štampom ili laserskom gravurom, kompljuterskim vezom … mi Vam nudimo kompletan servis na jednom mestu.

Dodatni sadržaj

SWA TIM – Vaš Partner za Profesionalni Reklamni Materijal i Poslovne poklone

1. Širok Asortiman Reklamnih Proizvoda : SWA TIM pruža širok izbor reklamnog materijala, uključujući tradicionalne proizvode kao što su kišobrani, olovke, notesi, rokovnici, kao i moderne gedžete poput prenosnih punjača, poslovnih rančeva, USB memorija, radne i HTZ opreme, i zaštitnih prsluka. Naša ponuda je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe za reklamiranjem i promocijom.

2. Brendiranje i Personalizacija reklamnog materijala i poslovnih poklona : Svi proizvodi iz naše ponude mogu biti brendirani po vašoj želji, koristeći različite tehnike štampe i graviranja. Naš cilj je da vaša firma bude prepoznatljiva i izdvojena od konkurencije.

3. Vizija i Misija SWA TIM štamparije Zemun - Beograd : Naša vizija je da svaka firma ima pristup kvalitetnom reklamnom materijalu koji će unaprediti vidljivost i prepoznatljivost njenog brenda. Koristite sve prednosti poslovne komunikacije kako bi pomogli Vašem marketingu i tržišnom pozicioniranju.

4. Promo Materijal za Sve Prilike: Od VIP poklona za posebne klijente do kancelarijskog materijala za zaposlene, nudimo širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Naši proizvodi ostavljaju dugotrajan utisak, što ih čini savršenim za promociju Vaše kompanije i brenda.

5. Personalizovana Ponuda: Bilo da tražite standardne proizvode ili specijalno prilagođene proizvode, naš tim je spreman da ispuni vaše zahteve. Nudimo besplatne uzorke i kataloge naših proizvoda, kao i besplatnu vizualizaciju vašeg logotipa ili željene štampe.

6. Jednostavnost Naručivanja i Dostave: Izaberite proizvode koji odgovaraju Vašim potrebama, a mi ćemo se pobrinuti za pripremu, vizualizaciju i dostavu. Osim Beograda, dostavljamo u Novi Sad,Kragujevac,Niš... i druge gradove kurirskom službom na Vašu adresu, uz besplatnu dostavu poručenog materijala na teritoriji Beograda za porudžbine veće od 100 eura.

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku : Za sve vaše potrebe vezane za reklamni materijal, reklamni tekstil, radnu obuću, HTZ opremu i radna odela sa štampom, SWA TIM je Vaš pouzdan partner za sve promo proizvode.
Kontaktirajte nas
We create your image ...